Obudowa lian li
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Mar_s · Opublikowano
Bardziej to wygląda na grilla u szwagra, no ale efekty widać... -
Przez Qrdello · Opublikowano
Bo jej nie ma. Jeżeli dobrze pamiętam recenzję DF, to róznicą była tylko rozdzielczość. Reszta ustawień bez zmian między 30 a 60 fps. -
Przez Asag · Opublikowano
Pomimo tego że kupiłem grę na premierę to dopiero dzisiaj zainstalowałem i włączyłem, wolałem przeczekać problemy premiery no i wieczny brak czasu też nie pomógł. Do gry wbiłem bez żadnych problemów, błyskawicznie się wszystko wczytało i od razu poszedłem testować swobodny lot. I od razu zonk, standardowe keybindy z wersji 2020 tutaj w ogóle nie działają. Znaleźć cokolwiek tutaj w opcjach też ciężko, strasznie wszystko rozrzucone, będę musiał poświęcić z dzień na samą konfigurację tego. Szukam inspiracji do zmapowania joysticka Thrusmatera 16000M z przepustnicą, chętnie zobaczyłbym wasze propozycje jak ktoś używa. Zwłaszcza trymowanie nie bardzo wiem pod co wrzucić. @Kadajo Pozwoliłem sobie bezczelnie skopiować twoje ustawienia z ciekawości i zobaczyć jak u mnie się sprawdzą i pomimo tego że mam tylko 16GB RAM jest lepiej niż myślałem, klatki spadają głównie przy rozglądaniu się a tak to raczej gra się płynnie. Ale i tak muszę w końcu wymienić te kości na 2x16,
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi