Myszka z boczną klawiaturą 300-350zł
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Dominix · Opublikowano
Szkoda ze w tych testach nie ma 2080ti -
Przez Spl97 · Opublikowano
Sondaże, które wypłynęły na dniach pokazały, że na ten moment Nawrocki, prawdopodobny kandydat z PiS-u ma tak gdzieś 20% poparcia pomimo ogólnej nierozpoznawalności, gdzie nawet Czarnek ma na tą chwilę ok. 30-32% poparcia. Trzeba przypomnieć, że Duda po tym, jak został ogłoszony kandydatem na Prezydenta z PiS-u na początku miał ok. 15% poparcia, a Komorowski, ówczesny Prezydent RP ponad 50% i miałby zwycięstwo już w I turze, a jak się później się skończyło, wszyscy wiemy. -
Przez skunRace · Opublikowano
Wychodzi na to, że te tragiczne dropy 1% low są na wszystkich kartach z 8GB Vram i do tej gry potrzeba 12GB. Wtedy diametralnie zmienia się postać rzeczy, gdzie karta z 12GB już jest wystarczająca. 4070Ti 12GB ma minimalny i maksymalny fps na poziomie 7900XT 20GB i 3090 24GB z minimalną różnicą między 4070Ti Super 16GB nawet w natywnym 2160p. Natomiast w natywnym 1080p wszystko co ma 8GB potrafi mieć low do kilku fpsów i właśnie widać najlepiej różnice na 4060Ti 8GB/16GB. 1080p Natywne 2160p Natywne -
Przez lukadd · Opublikowano
Chyba to obojętne, ale Two Colonels wyszło pierwsze. Ja nie ograłem jeszcze tego drugiego DLC. Kupiłem sobie drugi raz Metro. Wersja Gold steam na cdkeys kosztuje 3 euro A na epicu gdzie mam premierową wersję nie ma teraz promocji i za samo DLC chcą 3 x tyle Ogram sobie chyba całość jeszcze raz bo nabrałem chrapki po testach tego zwalonego Stalkera 2
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi