zenbook 425 ia-HM032R
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Gret · Opublikowano
No niby tak ale osiągami jednak odstawały od dzisiejszych turbo zabawek -
Przez KiloKush · Opublikowano
Lata 90te to był peak motoryzacji. Dziś jaramy się Yaris GR, a kiedyś bardzo dużo normalnych aut miało wersje usportowione. O nie których nawet nie slyszałem z tej listy -
Przez MarcoSimone · Opublikowano
@Hard Reset wybacz ale to dziecinny tok myślenia. Trollujesz? Przecież nikt nie sugeruje że jak procesor wykazuje wyższość w 1080p, to należy 13900K wymienić. Prawidłowa sztuka testowania CPU jest taka a nie inna. Twoje heheszki tu nic nie zmienią. Akademickie/laboratoryjne wykazanie wydajności CPU to jedno a mnogość scenariuszy według których są wykorzystywane procesory to drugie. Dziwię się, że tego nierozróżniasz. Namnożyło się tu mędrców: Wallec, Pentium D, teraz Ty. Widzę, że nick masz nieprzypadkowy -
Przez Suchy211 · Opublikowano
Nic nie jest wstanie świat na to poradzić. Trzeba będzie natomiast nie zapomnieć przypominać czym jest rosja i CZYM są rosjanie. -
Przez VRman · Opublikowano
Mnie przepuszczają jak jestem kilometr od dojścia do jezdni Oczywiście przesadzam, ale dobre kilka kroków od się chcę zatrzymać, żeby się nie zatrzymywali, jeszcze w wybrane miejsce nie doszedłem a już widzę hamują.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi