Dziarson Napisano November 1, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano November 1, 2020 Hwbot.org turniej krajowy kto ma kompa loguje i robi wyniki nawet słabe się przydają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekmak Napisano November 1, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano November 1, 2020 Ooo super. Trzeba odkopać wszystkie sprzęty. Jeszcze parę dni i pompka przyjdzie i cisnę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekmak Napisano November 7, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano November 7, 2020 Już pykłem 3 submity luźne bez spiny z desktopa, dzis coś grubiej sie powalczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekmak Napisano November 15, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano November 15, 2020 (edytowany) Co mogłem/miałem submitnąłem. Nie mam tylko GPU z 2 rdzeniami. Jeszcze. ;-) Edytowano November 15, 2020 przez tomekmak 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xXMateoXx320 Napisano November 15, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano November 15, 2020 Ładna lista, nic tylko ją powiększać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekmak Napisano November 15, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano November 15, 2020 Miałem 10 lat przerwy w OC. Trochę mnie ominęło, coś tam nadrabiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guaro Napisano November 16, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano November 16, 2020 Od czego tam zaczac? Mam troche pokreconego proca i pamieci, to ktore benche porobic? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekmak Napisano November 19, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano November 19, 2020 Coś mało tych submitów z PL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xXMateoXx320 Napisano November 20, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano November 20, 2020 Same ziemniaki ludzie mają to nie submitują Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelek6 Napisano November 20, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano November 20, 2020 Mnie to ani trochę nie dziwi w sumie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekmak Napisano November 25, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano November 25, 2020 Tu nie chodzi o to czy zrobisz uber score, 4 submity per kraj. Nawet jak słaby zrobisz to się liczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michagm Napisano January 3, 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano January 3, 2021 (edytowany) Zauważyłem że jest coraz mniej zawodników Pro-OverClocking'ów w Polsce tylko zostali Old-Generation tak jak nick: Rybka a New-Generation jakoś słabo/nie rozwijają. Patrzę na Francję/Niemcy , Skandynawów i AUS/USA to mają New-Generation a nawet nieźle konkurują New-Generation vs Old-Generation . To wszystko zależy czy masz Hobby: Amateur/Pro-OverClocking , walczyć o TOP OC i trzeba mieć sprzęt a sprzęt to też $$$ . @DziarsonNawet CzechoSłowacy mają więcej zawodników niż Polska i mają pokolenie New-Generation . Edytowano January 3, 2021 przez Michagm Dodatkowo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blabla123 Napisano January 3, 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano January 3, 2021 Wiedza, kasa, czas. Tyle i aż tyle. To już któryś rok z rzędu gdzie w PL jest bieda choć też przyznam, że nie obserwuję tego od długiego czasu. Chyba przestałem zaglądać na bota po tym jak Grzesiek znalazł sobie inne hobby. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziarson Napisano January 3, 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano January 3, 2021 Nie no jie przesadzajcie kasa w przypadku country cup nie ma aż takiego znaczenia bardziej chodzi o ilość wyników niż jakość stare graty się bemchuje albo nowe ale ES nie wolno i głównie zależy kto co ma Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blabla123 Napisano January 3, 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano January 3, 2021 Ja pisałem ogólnie. W zasadzie nigdy się w to nie bawiłem, jakieś tam z kumplem prześciganie się w OC E2160 było i by dla udowodnienia to się jakieś wyniki kiedyś wrzucało. Potem jakieś zawody na OVC raz czy dwa i tyle. Mi się nie chce i tyle. Wolę zbierać te szajsy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się