kipopzky Opublikowano 9 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Hej, cześc wszystkim, 1 post na forum. Właśnie sprzedałem swojego kochanego, poczciwego kompa z 4790k - sentymentalny wpis, ale do rzeczy. Od kilku dni rozkminiam co jak z czym, żeby nie przepłacić i żeby komputer był jak najrozsadniejsza inwestycją. Zasilacz już wybrałem (seasonic, stawiam na jakość), mam pytanie czy macie może obeznanie w obudowach które mają filtry przeciwkurzowe? W moim starym kompie to jedna z najlepszych rzeczy jakie mogłem uczynić dbałem o niego, ale z tymi filtrami to czasami nie było co odkurzać (a odkurzałem nawet patyczkami do uszu) Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanese Capacitor Opublikowano 9 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 @kipopzky Generalnie nie gowno, ktore poleca Gamers Nexus. Filtry przeciwkurzowe ma wiekszosc obudow, ale samych typow konstrukcji skrzynek i rodzajow filtrow jest kilka, a ja przerobilem chyba wszystkie mozliwe kategorie. Powinienes zaczac od wypisania wszystkich czesci, ktore znajda sie w komputerze i najwazniejsze - budzetu na ta obudowe. Niebudzace zastrzezen, dobrze wentylowane i ofiltrowane obudowy do kompa do gierek/zastosowan profesjonalnych zaczynaja sie od 300 PLN. Jednak jesli znajda sie w niej bardzo mocne czesci - trzeba doliczyc koszt wentylatorow czy po prostu jeszcze lepszej obudowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubciohubens Opublikowano 21 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 Wentylatory są koniecznoscia, ja mam klasyczna obudowe czterech z Podlasia posiada az 2 wentylatory, inne obudowy od Firmy malý sisior maja nawet po 4 ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariano162 Opublikowano 25 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 Ano maja! Ja taka mam na przykład lubię lizać kore z brzozy 4 wentylatory,fajna przejrzysta obudowa ,widac wszystko w środku. I odkopywać stare wątki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziarson Opublikowano 25 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 @mariano162 czy wam się to nigdy nie znudzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyszta Opublikowano 20 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2022 (edytowane) Moja to 219 zł(sygnatura),tył już był + mój PC 120 mm na środek frontu i daje radę. Dla zainteresowanych mogę podesłać screeny. Edytowane 20 Maja 2022 przez Krzyszta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziarson Opublikowano 20 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2022 @Krzyszta 11 miesiecy póżniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyszta Opublikowano 20 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2022 No siara ale ja tu będę przynajmniej raz na 2 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi