johniee Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Dobra to moj build, oczywiscie bedzie jeszcze troche zmian. Miedzy innymi wentylatory, procesor i pewnie sama plyta. Na ta chwile wyglada to tak: CPU: i5 2500 @ 4.0 GHz RAM: *GB DDR3 Goodram Ledlight 2400mhz Cooling: Box Evga Z77 FTW Motherboard: Evga Z77 FTW GPU: Asus GTX 970 STRIX Dzwięk: Integra Zasilacz: XFX XTR 550 SSD: Plextor m5s HDD: 1TB WD Green & 500GB WD Green Case: SPC m45w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bakak Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 No i dupa! nie wrzucę fotek bo nie mogę się zalogować przez kompa Wydrapane na M$ 625 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMX Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 21 minut temu, johniee napisał: oczywiscie bedzie jeszcze troche zmian. Miedzy innymi wentylatory, procesor i pewnie sama plyta. Ty z tymi wentylatorami SPC, a zwłaszcza box'em to dajesz radę wysiedzieć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tatry13 Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 24 minuty temu, johniee napisał: Dobra to moj build, oczywiscie bedzie jeszcze troche zmian. Miedzy innymi wentylatory, procesor i pewnie sama plyta. Na ta chwile wyglada to tak: CPU: i5 2500 @ 4.0 GHz RAM: *GB DDR3 Goodram Ledlight 2400mhz Cooling: Box Evga Z77 FTW Motherboard: Evga Z77 FTW GPU: Asus GTX 970 STRIX Dzwięk: Integra Zasilacz: XFX XTR 550 SSD: Plextor m5s HDD: 1TB WD Green & 500GB WD Green Case: SPC m45w Cudów nie ma ,ale nie jest źle. Nawet nieźle. Czym pomalować napęd ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bakak Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Rany Tatry... Co ty tu robisz? Jak będziesz takie herezje wypisywać jak na itpc to polecisz z hukiem!!! Wydrapane na M$ 625 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JTN5M Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 1 godzinę temu, johniee napisał: Dobra to moj build, oczywiscie bedzie jeszcze troche zmian. Miedzy innymi wentylatory, procesor i pewnie sama plyta. Na ta chwile wyglada to tak: Jak tam płytka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bangibang Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 (edytowane) 1 godzinę temu, Tatry13 napisał: Czym pomalować napęd ? Jak to czym? Zwykłym szprajem ;) 27 minut temu, Bakak napisał: Rany Tatry... Co ty tu robisz? Jak będziesz takie herezje wypisywać jak na itpc to polecisz z hukiem!!! Wydrapane na M$ 625 I już masz reputacje na minusie Edytowane 6 Marca 2016 przez bangibang Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bakak Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Tia spoko Wydrapane na M$ 625 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Biznes Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Tu moja bestia, może niedługo zrobię lepsze zdjęcia, może z innym GPU ^^ Wiem, że brudno ale trudno Specyfikacja: i5 4690K @4500/4600 MHz @?/1.34V MSI Z97-G55 ASUS GTX 660 Ti Kingston Fury 2x4GB 1866 MHZ Cooler Master RealPower 700W SanDisk Standard 128GB + WD EZEX 1TB + Samsung F3 1TB Antec P100 Noctua NH-C14S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JTN5M Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Ta noctua w cale nie niszcząca całego wyglądu kompa. Poza tym zestaw piękny. PS. Sam nie czujesz jak rymujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Biznes Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 (edytowane) Przestałem się martwic o kolorystykę jak zamontowałem te białe wentyle Zaward Poza tym 150 zł za Noctuę, grzech było nie kupić, a o wygląd mniejsza Edytowane 6 Marca 2016 przez Prezes Biznes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JTN5M Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Przecież NH-D14 full box chodzą po 200 zł, więc jaka to okazja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Biznes Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Po 1. jest tylko jedna sztuka za 200 zł, po 2. nieznana przeszłość a co do przeszłości mojej C14S miałem 100% pewność i do tego od znajomej osoby. Inna sprawa, że dostałem parę gadżetów, które mi się przydały jak np. przedłużka 24 pin, którą widzisz na zdjęciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JTN5M Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 No, ale ja nie hejtuje zakupu. Ja tylko nie rozumiem jak można sobie tak oszpecić kompa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rexlu Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Powiedzmy sobie szczerze, jak ma się ciągle zasłonięte wnętrze, to czy to ważne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JTN5M Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 W przypadku kompów jestem pieprzonym perfekcjonistom. Więc przypieprzam się do każdego szczegółu, a problemy estetyczne mojego zestwu mógłbym wypisywać godzinami. :V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tatry13 Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 (edytowane) Popatrz sobie na mój zestaw.Wcale cudów nie ma nie ,okna nie mam i mnie nie obchodzi jak to super wygląda czy tez nie. Ma działać. Edytowane 6 Marca 2016 przez Tatry13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JTN5M Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Powiem chamsko: Co was obchodzi moje zdanie. Krytykować krytykuję i moja sprawa czy to robię, czy nie. Proste? Proste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johniee Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 (edytowane) 3 godziny temu, SMX napisał: Ty z tymi wentylatorami SPC, a zwłaszcza box'em to dajesz radę wysiedzieć? Buda pod biurkiem, wiec nie slysze nic. Wentylatory gorne tylko chodza skrecone na minimum, jeden wentyl od spc juz padl. Przysla mi za free nowy i tego odsylac nie musze. 2 godziny temu, JTN5M napisał: Jak tam płytka? Plytka daje rade, narazie nie robilem na niej OC, 2 pierwsze sloty nie dzialaja pamieci, PCIe nie sprawdzalem bo po co. Ogolnie plyta ma tyle roznych zworek ze jutro biore sie za manuala co do czego i po co. Co do Noctuy, to sam sie nad nia niedawno zastanawialem, mialem kupic sama wierze i ten wyglad mnie przekonuje. W mojej z77 radiator samej sekcji jest bardzo wysoki, przez co odpada mi wiekszosc coolerow. Wiec albo padnie na wode albo padnie na Noctue w wersji z jednym wentylem Edytowane 6 Marca 2016 przez johniee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bakak Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 (edytowane) U mnie do niedawna było Tak: A przez chwile było też tak Edytowane 7 Marca 2016 przez Bakak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Biznes Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 LC w X60 to chyba najdziwniejszy twój projekt moim zdaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMX Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Ja to w ogóle gratuluję cierpliwości za składanie w tej szajsowatej X60, bo mnie to by chyba krew zalała. Kombinowanie jakieś z holderami, wybebeszanie tego... a dajcie spokój ;) Nie wiem co Cię trzymało przy tym papirusie, bo ja to bym chyba tą budę w obieg puścił już na etapie kompletowania loopa i się w Darkforce'a zaopatrzył (chociażby) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igrz Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Kiedyś się mogłem chwalić, bo nawet fajny mi projekcik wyszedł Teraz ma po prostu działać i być wygodne w podmiankach sprzętu, konserwacji, nawet zdjęć obecnego za bardzo nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JTN5M Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 (edytowane) megahalems black Poza tym ten komp wygląda absolutnie genialnie. Edytowane 7 Marca 2016 przez JTN5M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igrz Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Dzięki, dzięki, tylko miał jedną wadę - rozpadał się w rękach Mało co było na stałę, skręcane itp - w większości na taśmę dwustronną, więc jak wróciłem z wakacji to komp wyglądał jakby podczas mojej nieobecności grasował w nim jakiś szkodnik Później jeszcze miałem zajawkę na coś niebieskiego, zrobiłem i odechciało mi się modowania Wrzuciłem wszystko do ślicznej i smukłej Lilianki cała clear look i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi