Send1N 4 160 Opublikowano 31 Marca Opublikowano 31 Marca Szczerze mówiąc to wcześniej lepiej wyglądało wszystko do siebie ładie pasowało kolorystycznie
DarkeVo 335 Opublikowano 31 Marca Opublikowano 31 Marca Tu tylko karta nie jest całkowicie czarna ale jest zamontowana na uchwycie i jednakowy kolor podświetlenia. W dzień może idzie zobaczyć różnice ale wieczorem już nie😅 za naprawdę niewielka różnice w dopłacie zmiana na nową kartę z 5 letnia gwarancję jest dla mnie na plus. Najbardziej mnie bolą trochę te białe łopatki na wentylach ale to już chyba muszę się przyzwyczaić🤭🤣
Send1N 4 160 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia Ustaw wszystko na błękitny kolor tak jak wcześniej włącznie z ramem i pokaż jeszcze raz
DarkeVo 335 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia No ogólnie wszystko jest jak na pierwszym i drugim górnym zdjeciu. Jeden kolor, te następne zdjęcia były tak na szybko przy pierwszym montażu karty😅 nie lubię żadnej tęczy czy migających światełek, jest stały jeden kolor😁 2
Qrdello 826 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia Zotac miał zawsze pomysły na fajny design swoich kart - z jednej strony nie rzucający się w oczy, z drugiej takie smaczki jak np. efekt głębi po prawej czy podświetlenie całego boku - wygląda to kozacko. W dodatku widzę, że kontynuują trend z podpinaniem kabelka do sterowania z ARGB z płyty głównej, więc to też in plus - najgorsze co może być to 5 apek do kontroli podświetlenia, a każde urządzenie ma inną temperaturą barwową ledów koszmar.
Krzysiak 1 519 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia (edytowane) U mnie delikatne zmiany w budzie...wpadł nowy zasilacz, ale tego nie widać Z widocznych rzeczy to wielki, świecący Asrock 6950XT phantom gaming został zastąpiony mikruskiem bez rgb Powercolor 9070XT reaper. Do tego dałem chłodnicę z boku budy w pionie, choć jak pisałem ta buda prawdopodobnie powędruje do kuzyna a ja pomyślę o innej. Edytowane 1 Kwietnia przez Krzysiak 7
DarkeVo 335 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia W dniu 30.03.2025 o 20:15, Pitt_34 napisał(a): Zotac 5080 Solid , oczywiście biała Panie to zapewne jak masz biała kartę to ten przewód od argb masz czarny znając zotaca 🤭🤣 jak coś mam biały to możemy się zamienić 🤣🤣
Pitt_34 326 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia 34 minuty temu, DarkeVo napisał(a): Panie to zapewne jak masz biała kartę to ten przewód od argb masz czarny znając zotaca 🤭🤣 jak coś mam biały to możemy się zamienić 🤣🤣 Był biały, już poszła zmiana i jednak wróciłem do Gigabyte. Wziąłem Gigabyte RTX 5080 Master ICE
DarkeVo 335 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia A co była za głośna czy jeszcze coś innego?
Pitt_34 326 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia Nie, po prostu znajomy odkupił, dlatego zaryzykowałem i zamówiłem tego Aorus Master.
Qrdello 826 Opublikowano 6 Kwietnia Opublikowano 6 Kwietnia Zmiany dwie u mnie: 1) Odyssey poszedł do drugiego kompa, a mi się w dobrej cenie udało kupić MSI Optix 30 cali 21:9. Wprawdzie tylko 1080p, ale na pierwszy ultra-wide nie ma co szaleć. Nie wiem czy będę chciał zostać przy tym typie ekranów... Tak czy inaczej, 200hz, dodatkowe porty usb, wideo po usb-c, sporo ustawień pod appką w windowsie, synchronizacja oświetlenia z płytą. Fajny monitorek ogólnie, za 8 stówek jak znalazł. 2) MSI Gaming X Trio 3080ti zamiast asusa TUF. Co ciekawe, kilka fpsów więcej na tej karcie mam, jest też - co zaskakujące - cichsza i chłodniejsza od TUFa. No i nie muszę armoury crate do świecidełek instalować. A tu focie: 7
Pitt_34 326 Opublikowano 6 Kwietnia Opublikowano 6 Kwietnia 12 minut temu, Qrdello napisał(a): - co zaskakujące - cichsza i chłodniejsza od TUFa Akurat w serii 3xxx MSI Gaming X Trio były cichutkie, w sumie nic zaskakującego jeśli chodzi o Gaming X Trio vs Tuf w tej serii. Miałem obie. Co nie znaczy, że Tuf był głośny, a wręcz przeciwnie bardzo fajną kulturę pracy miał. Jak będziesz chciał zmienić monitor na coś większego typu 34" to pisz na PW. Mam fajny monitor od MSI. 1
DarkeVo 335 Opublikowano 6 Kwietnia Opublikowano 6 Kwietnia (edytowane) @Pitt_34 co tam masz za wentyle w budzie? wygladają mi na te z alliexpress, jak z kulturą pracy? Edytowane 6 Kwietnia przez DarkeVo
Pitt_34 326 Opublikowano 6 Kwietnia Opublikowano 6 Kwietnia 10 minut temu, DarkeVo napisał(a): @Pitt_34 co tam masz za wentyle w budzie? wygladają mi na te z alliexpress, jak z kultórą pracy? Tak z Ali, bardzo fajne wentyle, jeśli chodzi o kulturę pracy to po ustawieniu krzywej są cichutkie. W idle oczywiście niesłyszalne.
sniper76 155 Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia (edytowane) Skromnie Do wymiany pójdzie okablowanie zasilania wentylatorów Edytowane 7 Kwietnia przez sniper76 10 1
Send1N 4 160 Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia 31 minut temu, sniper76 napisał(a): okablowanie zasilania wentylatorów że jak?
sniper76 155 Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia @Send1N Przy najbliższej inspekcji (ogólny przegląd + czyszczenie filtrów przecikurzowi) wymienię rozdzielacz, który będzie po mojej modyfikacji zasilanie bezpośrednio ze załącza 12V (8pin PSU) i tylko odczyt RPM, PWM do LT6 1 1
sniper76 155 Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia Ogólnie nic nie wnosi do "lepszej" pracy wentylatorów będzie po mojej myśli a nie taka pajęczyna... 1
Send1N 4 160 Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia Z tyłu i tak nie widać a tak poza tym to ty tam chłodzisz nawet radiatory od dysków tym fluctusem?
sniper76 155 Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia @Send1N Tak nie widać ale mnie drażni Aaaa w ramach testu... sprawdzić jak dużo spadnie temperatura obu chipów i tak zostało spadła ok 5-8C 1
Send1N 4 160 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia Ja tylko z ciekawości pytam jak widzę jakieś niekonwencjonalne rozwiązania na fotkach a nie żeby męczyć użytkownika 2
aerial 215 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia Trochę inny klimat, niż setup kolegi sprzed paru postów, gdzie sam zasilacz + wentylatory jest więcej warty niż mój samochód Wyprzedaż z piwnicy, 7 dych myślę że była uczciwa cena. Wszystko działa CM HAF 932, niezły kolos jak na dzisiejsze standardy. 5 1 3
Krzysiak 1 519 Opublikowano 10 Kwietnia Opublikowano 10 Kwietnia (edytowane) U mnie idą zmiany...obecna buda sprzedana, w weekend wpadną fotki w nowej edit Do jutra trzeba tak przeżyć Edytowane 10 Kwietnia przez Krzysiak 3
Rekomendowane odpowiedzi