Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
23 godziny temu, DarkeVo napisał(a):

No niestety tak to jest z tym całym podświetleniem, męki żeby to wszystko dopasować przez to kupiłem ram bez podświetlenia bo mnie juz szlak trafiał🤭

Dlatego ja zostałem przy starej szkole zamiast rozświetlać wentylatorami czy innymi "paskami" led na częściach mam dwie listwy argb schowane w rogach budy których nie widać i one rozświetlają wnętrze, z mocno przyciemnioną szybą w 4000d dobrze to wygląda ;) Jedyne co świeci oprócz nich w budzie to ten cieniutki ring w jednym TL-S12 na wyciągu (bo tylko jego widać przez boczny panel wśród innych wentylatorów które są czarne bez podświetlenia) i w jego przypadku biel jest zimna tak jak biel z moich listw ;) wcześniej jak miałem light wingsa w tym miejscu to byłem nie zadowolony bo ring po wybraniu białego koloru miał ciepłą biel.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Dzień dobry,

Skoro o komputerach dzieci mowa... Jak to mawiają - stary, ale jary :P

Karta graficzna padła ofiarą naprężeń :E, w efekcie czego dostała nowe gniazdo 12VHPWR v2.0 i wiązkę zasilającą. Mam nadzieję, że tym razem nic już się nie wydarzy...

01.jpg

02.jpg

Edytowane przez Finak
  • Like 8
Opublikowano

Only the dark side matters :lovin:

Dark.jpg

Pierwszy raz od kilkunastu lat mam komputer, w którym nie oplatałem kabli. Jednocześnie to mój najszybszy projekt :D

Wszystko poza kablami USB 3.0 i USB-C z front panelu zostało zmodyfikowane na wymiar. Momentum Fractala dostały nowe rozgałęźniki w surowych wiązkach. Przewody zasilające od Ion+ poleciały na śmietnik a ich miejsce zajęły wiązki be quiet!. Zero kastetów - skoro "świat trzyma się na trytytkach" to u mnie również znalazły miejsce :E

Inside.jpg

• Like 8
  • Upvote 3