Jaka płyta głowna i Ram
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez areczek1987 · Opublikowano
https://xyz.pl/rafal-brzoska-jestem-gotow-zainwestowac-nawet-100-mln-euro-w-polska-gigafabryke-ai/ -
Przez Send1N · Opublikowano
Rozbiórka tego typu kart to szybka robota w porównaniu do rozbiórki starych referentów z turbiną fabrycznych termopadów na 99% nie będziesz musiał ruszać, ścierasz tylko fabryczną pastę, kładziesz ptma i składasz całość na starych padach, tyle -
Przez karolq097 · Opublikowano
Jasne, dzięki bardzo za dzisiejszą pomoc, na pewno trochę więcej ogarniam po dziś, pozmieniam te ustawienia PL1 PL2 i poczytam dlaczego te ustawienia offsetu się nie wdrażają i jak coś jutro się odezwę. -
Przez Radio Tirana · Opublikowano
Tak się zastanawiam, dlaczego obwiniasz o problemy w BF6 swoje pamięci, skoro widać, że wywala sterownik graficzny. Wejdź w systemowy dziennik zdarzeń i zobacz co się tam psuje tuż przed crashem. -
Przez tekkno · Opublikowano
Koczę swój udział w obecnej fazie dyskusji tym linkiem Gamers Muscle Videos | If This Continues, Creators Will Stop Reviewing i polecam komentarze pod filmem. Macie zbiorowo rację i ja też ją mam, chociaż jestem tutaj tym jedynym który chce i akceptuje tą szarość o której w komentarzach mowa. W obecnym kształcie gry nie mamy żadnej wspólnej przestrzeni i dyskusja stała się toksyczna.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi