Cooler na Chipset X570
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Były tam niesamowite zwroty akcji, dlatego bez jakiegoś omówienia na tubie ciężko było to ogarnąć Co do PB to jest u mnie TOP3 jak chodzi o seriale. Ale to też tak do ucieczki z więzienia i chwilę później. A zrobili z tego taką telenowelę że się później już wymiotować chciało. Nie wiem jaki bym miał teraz odbiór tego, choć pewnie nie taki jak 20 lat temu. Też ostatnio zobaczyłem Dextera ponieważ znajomy polecał, i tutaj też był głosy że spoko serial... nie będę komentował, ale to jest straż wiejska a nie grono detektywów, serio tak infantylnego serialu chyba jeszcze nie widziałem, może jakbym kiedyś oglądał to miałbym inne podejście. -
Przez Maxforces · Opublikowano
AMD tez bylo głębokiej..... jak kupowalem akcje za $1.75 70K a sprzedalem za $183 7.32mln. Ta głęboka w Ubisoft jest coraz lepsza. Wracajac do gier nie wielu pamieta a dzisiaj sobie pogralem Scremmer 2 i Colin McRae Rally and Dirt -
Przez Totek · Opublikowano
Ale pocieszę was trochę, bo przy tej drodze jaką od lat kontynuuje PoPis i przy coraz większej presji klimatycznej UE, Braun i Memcen nic nie muszą robić by słupki tylko rosły Dla mnie najwiekszą magią jest to że jako kraj w historii mamy masę naukowców, pionierów różnych dziedzin technicznych, na których teraz świat stoi, a jednak totalnie nie przekłada się to na dobrostan. Kolejne władze tylko kontynuują ten marazm. -
Przez Send1N · Opublikowano
Pierwszy i drugi sezon jeszcze był dość "łatwy" w porównaniu do tego co się zaczęło dziać od 3 mianipulowanie czasem, sceny z przeszłości, z przyszłości, w końcu wyszło że cała wyspa się przenosi w czasie Co do prison break'a przyznaje się bez bicia że nigdy nie oglądałem
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi