niebieski ekran VIDEO TDR FAILURE igdkmd64.sys
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez nozownikzberlina · Opublikowano
Mówiłem? Mówiłem. -
Przez j4z · Opublikowano
Zainstalowałem nowe stery. Jedna klatka więcej w Nomad Otwórz budę i nadstaw ucho. -
Przez trepek · Opublikowano
Ogólnie wszyscy zamiatają to pod dywan tworząc otoczkę zajebistości polskiej armii. Ogólnie nie chcę cisnąć i krytykować WP ale Koreańce zachowali się strasznie chamsko podczas zakupów u nich na każdym możliwym kroku. Po pierwsze oprocentowanie kredytu, po drugie sytuacja z jednostkami napędowymi gdzie polska strona zapytała się czy można kupić bez silników i przekładni (bo wkońcu Polska ma doświadczenie z MTU, z Renk, dokumentację techniczną do tego mamy więc jakoś serwisować też to potrafimy) ale odbili piłkę, że dopiero jak zamówienie będzie na więcej niż 1000 sztuk to pomyślą. Chora liczba. Kolejna rzecz to samolot FA50. Obiecanki cacanki co to w nim nie będzie, spolszczona wersja będzie miała amerykański radar i inne gruszki na wierzbie po czym się okazuje, że w sumie Amerykanie to o Bożym Świecie nie wiedzą (albo rżną głupa) i potrzebują przynajmniej 2 lat aby zrobić jakiegoś POCa czy FA50 może być z ich radarem. W sumie świeży temat bo amerykańska strona twierdzi, że chyba im się nie uda z tym radarem. Podobno Szwedzi z Saabem (ten od Grippena) twierdzą, że oni w sumie mogliby wsadzić NATOwski radar do FA50. Oficjalnie każdy nabiera wody w usta. W sumie nie dziwie się im, delikatna sprawa mając Rosję zza miedzą. -
Przez areczek1987 · Opublikowano
A miałem tu wrzucać zaraz jak wypuścili że byliśmy tylko drogą do ai... https://pl-store.msi.com/products/geforce-rtx-5090-32g-lightning-z?fbclid=IwT01FWAQgw5hleHRuA2FlbQIxMABzcnRjBmFwcF9pZAwzNTA2ODU1MzE3MjgAAR5NnyA0JvJSFeM97zbmgCza8mFjNlNKOYLwLQm4NApoWQWepItQCzrVljF4pg_aem_CPShd7f4Gig5iTz6JrpJrw Takie coś na fejsiku wyskoczyło -
Przez Zachy · Opublikowano
Arrow tez na slajdach byl prezentowany, ze jest dobry. Poczekajmy do finalnych testow... Jakby podstawka nie byla martwa i arrow mial odpowiedni poziom wydajnosci moznaby myslec o zmianie a tak to am5 wiecznie zywy!
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi