Problem ze słuchawkami
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Henryk Nowak · Opublikowano
Drogi Jaśku, mnie to obchodzi, trzeba być człowiekiem a nie gnidą. Ty bez kasy w wieku 21 lat byś pomyślał, że nie sprzedasz napędu za niemal pół ceny konsoli, bo tak nie wypada? Wolne żarty. Kuzyn wykorzystał sytuację i tyle. Jak widzisz w tym coś złego to z Tobą jest coś nie, albo jesteś starym, zgorzkniałym dziadersem. "Taniej kupię, drożej sprzedam" to stare prawidło handlu a ponadto takie postępowanie jest w 100% legalne. Jedyne co można zrobić w takiej sytuacji to liczyć na to, że producent zapewni solidne dostawy sprzętu albo na znak protestu samemu nie kupować. Ja się nie dam dymać, nigdy nie kupiłem niczego od skalpera po zawyżonej cenie (ani w ogóle) i to się nie zmieni. Znam gościa, który w 2021 miał dojścia do PS5 i sprzedawał je po 3,5k a rok później za switchem OLED brał 2000zł i mogę go jedynie pochwalić. Jeśli konsument jest debilem i zamiast poczekać miesiąc, może dwa woli płacić pośrednikowi to mi go nie szkoda. -
Przez galakty · Opublikowano
Nie będzie 4000 to nie będzie wyboru co kupić z nowych. AMD pewnie zaprezentują później + nie zapowiadają się szałowo, to będzie najmniej gorąca premiera od lat. -
Przez tomcug · Opublikowano
Może tak grzeczniej kolego? Możesz wyrazić swoją dezaprobatę bez "szmat technologicznych". Chyba, że wolisz Bieszczady -
Przez Kris194 · Opublikowano
Rozpad zdaniem wielu ekspertów raczej będzie a moim zdaniem wojna jedynie przyspieszyła to co nieuniknione. Rosja to kolos, który nie rozumie obecnego świata i jak każde imperium jest skazane na upadek.
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi