Bardzo fajny graf AMD VS INTEL
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Katystopej · Opublikowano
Nie pamiętam co było przyczyną, to chyba 5-6 lat temu się przydażyło auto stało ze 2 miesiące w aso, wymienili głowicę, później 3 lata pojeździło i do żyda. -
Przez Doamdor · Opublikowano
@i7home Jeżeli zadowala cię taki wzrost FPS, to wymieniaj. -
Przez Auberon · Opublikowano
Ostatnia kopalnia węgla kamiennego jako powstała to była Budryk w Ornontowicach na Śląsku https://www.wnp.pl/energia/budryk-najglebsza-kopalnia-w-polsce,130798.html#:~:text=Najmłodsza polska kopalnia węgla kamiennego,aż 1290 m w głąb ziemi. O rzesz q ... ja p... 1290 m w głąb ziemi a ja najgłębiej byłem na 1000... w KGHM. I było 40 stopni Celsjusza i 80% wilgotności. Az dziwne ze nie lało się po spągu -
Przez some1 · Opublikowano
Niby skąd? Najwięcej laga dodaje samo włączenie FG, później mechanizm działa tak samo czy generuje x3, x4 czy więcej. Trochę oczywiście lag rośnie bo spada bazowy FPS. Aż przed chwilą sprawdziłem najnowsze RTSS z FG x3 w Cyberku i nadal RTSS dodaje wyraźnie więcej laga niż limiter w grze albo nvcp. Z RTSS faktycznie widać że obraz pływa, mimo włączonego reflexa. -
Przez Phoenix. · Opublikowano
No i elegacnko 20min-30min to za malo po potrafi sie dalej wyspac ale ponad godzinka to juz super. Niektorym by tu 30min nie przeszlo
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi