Technologie warstwy łącza danych
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Zdanie wyrwane z kontekstu, może właśnie tak brzmieć.Przeczytaj całość i może zrozumiesz, a jak nie to zapytaj A.I o co chodzi. Teraz jeszcze widzę.. 🙂 -
Przez Hard Reset · Opublikowano
No mam nadzieje że wytrzyma więcej niż dwa lata . Zamówiłem na allegro za 87,95 zł -
Przez Pan Mateoo · Opublikowano
w szczecinie masz dostepne w xkom tylko 9070xt i rtx 5070 gaming oc 12gb co troche mija sie z celem. A moze inne sklepu ktore sa po drodze masz i mają wybrane gpu? -
Przez Dirian · Opublikowano
Z 5070 Ti jeszcze https://www.x-kom.pl/p/1327400-karta-graficzna-nvidia-kfa2-geforce-rtx-5070-ti-ex-gamer-1-click-oc-16gb-gddr7-dlss4.html - chłodzenie bardzo dobre ale tylko 2 lata gwarancji na nią. -
Przez brzecol · Opublikowano
Byłem już na stronce i chciałem zakupić, ale niestety tak jak piszesz - zarówno wersja A jak i wersja B 60 dni oczekiwania. Ustrojstwo od Thermal Grizzly ma mniejszą funkcjonalność i prawie 50% extra liczą (obecne zamówienia też dostępne najwcześniej mid March). Więc 5090 poczeka kolejne dwa miesiące w nadziei, że nic się nie stanie jak do tej pory. Ja z kolei muszę jeszcze zakupić małe modernizację do dwóch innych projektów, więc u mnie w tym momencie pierwszeństwo ma Scalpel i Stigmata
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi