Nowy procesor ryzen 5 5600x
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Wyhylylybymy · Opublikowano
Jak wyłączę HDR to wydaje mi się że w grach jest lepiej? Ale ciężko określić czy się poprawiło ;/ wydaje mi się że obraz się poprawił na + a co do HDR w systemie mam zawsze odpalony i w grach też odpalam. -
Przez lukadd · Opublikowano
Tylko, że my tu piszemy o Stalkerze. Optymalizacja w tej grze jest skopana, że nawet RTX 4090 nie trzyma tu 60klatek w 4k. Zjazdy do ~50ciu nie są niczym nie spotykanym w tej grze. Nie ma tutaj PT, aby sobie tłumaczyć, że trzeba dać DLSS-Q +FG, aby to jakoś działało Nie wiem czy grałeś w tą grę, czy nie. Szału graficznego tutaj nie ma, pop iny, nawet na cienie od latarki zabrakło czasu i mocy, oświetlenie jest miejscami zwalone tak samo jak cieniowanie i wymaga poprawek. Ja jako posiadacz 4090 totalnie nie jestem zadowolony z działania, wydajności tej gry. Kolejne podejście może za dobre kilka miesięcy zrobię jak to podłatają -
Przez JeRRyF3D · Opublikowano
Słowo klucz - "dla mnie". A samo próżność też do analizy. Co nie zgrywa się z Twoim tokiem myślenia = próżność (?) Czyż to nie próżność, takie myślenie? Tak. Ludzie, którzy wydają wór kasy i kupują topki, mają jak najbardziej brak oczekiwań względem nowych gier. Dawno nic tak logicznego nie przeczytałem. Bardzo ładny. I? Bo ja mam taki ładny na koncie AA. Wypiłem 3 cysterny gorzały w życiu, i o czym ma to świadczy? Że znam się na produkcji wódy (?) i mogę się wypowiadać w tematach jej produkcji?
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi