Nowy procesor ryzen 5 5600x
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez BEM.22 · Opublikowano
To może Ja zapytam wprost , jako że Ja gram w 90% infantry Przełamanie ,Szturm , czy Wy grajac w trybie piechura napierdalacie jak oszalali z punktu A do punktu B czy używać na każdej mapie odpowiedniej do danej mapy taktyki ,flankowania itp . Bo to są dwie główne różniące się rogrywki . Na 2-3 mapach na któych głównie grywam wyrobiłem sobie swoje ścieżki , i wykonując te same ruchy po raz setny może się to znudzić ,stąd czekam na mapę która pozwoli na więcej możliwości podchodzenia wroga . skypan Żeby było jasne , Ja nienawidze totalnej rozpierduchy , moja taktyka zachodzenie wroga z flanki i strzał w tył głowy , to najbardziej cieszy -
Przez Hard Reset · Opublikowano
Mam ta klawiaturę logitecha 400+ i jest spoko, mała, lekka ,mogę polecić. W biosie mi działa normalnie, touchpad też. To jest moja taka mobilna, druga klawiatura jak potrzebuje być dalej od komputera np przed TV. -
Przez Totek · Opublikowano
Mając tyle kasy brałbym Durango z V8. Masz komfort, ciszę, świetną kulturę pracy. Minusem jest wielkość ale któtki SUVa to zaprzeczenie komfortu. Wysoka buda na małym rozstawie osi to jak żagiel na małej łódce. Boczne podmuchy odczuwa się nieprzyjemnie.. Jak coś europejskiego to Tuareg, ale tu żadnego silnika nie polecę. Z Japońców to Toyota Land Cruiser. Albo grubo albo wcale. -
Przez marcin2468 · Opublikowano
Odpisałem mu że aktualne i cisza z jego strony
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi