Nowy komputer przysłany przez firmę z wykrzywionym chłodzeniem CPU
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Send1N · Opublikowano
1 mocna, ta druga część też warta uwagi mówisz? bo ostatnio czytałem że lipa -
Przez galakty · Opublikowano
To nie ma nic wspólnego z mądrością jako taką. Starsze pokolenie wychowało się jak jeździli koniami/maluchami, nie wiedzieli co to telefon i internet. Gubią się, młodzi sa obeznani bo od małego widzą takie rzeczy. Ale dobra, idźmy Twoim tokiem rozumowania. Kto ogląda pato streamy i brał udział w loteriach Buddy? Twoi rodzice czy jednak dzieciaki? -
Przez wamak · Opublikowano
Wystarczy ten Arctic Freezer 36. 7500F ma bardzo dobry stosunek wydajność/cena i na dziś wystarczy. W przyszłości, za parę lat będzie można włożyć znacznie szybszy procesor bez zmiany płyty. -
Przez Vulc · Opublikowano
Ktoś pytał w temacie o Portal? Jest za 800 zł w Media Expert jak weźmiemy na raty, albo 850 zł normalnie. Samo urządzenie spoko, działa w miarę poprawnie i stabilnie, choć nadal czuć, że to strumieniowanie. Testowałem niecałe dwa dni. Sens posiadania sprzętu odnajdą chyba tylko osoby, które nie mają dostępu do stacjonarnej konsoli o każdej porze, czyli pewnie głównie rodzice. Ja nim nie jestem, więc możliwość zagrania na ulubionym fotelu bądź w ogrodzie przed domem, nie bardzo do mnie przemawia.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi