Anonimowy mail -TOR
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez aureumchaos · Opublikowano
tak tylko powiem ze jak kupowalem swojego 9700k 5 lat temu to byl chyba tez jakis problem z procami bo zaplacilem za niego 2200 -
Przez Send1N · Opublikowano
Jak zmieniłem na 5600 z 3700x to trafiłem najgorszą sztukę z całego laba ale memki 4x8 na 3800mhz też poszły o ile z tymi 3800mhz może być faktycznie problem u niektórych to raczej 3733 nie stanowiło problemów -
Przez Mar_s · Opublikowano
Ja jestem wdzięczny za niezliczone bany od moderatorów, których kości pójdą pewnie na dno razem z tą przerdzewiałą krypą bo ślad po nich zaginął lata temu. A która to krypa ostatnie kilka lat płynęła głównie siłą inercji oraz wioseł tej grupki która tam jeszcze wchodziła, i która to grupka obecnie w większości jest tutaj. Dzięki temu niewątpliwie stałem się lepszym człowiekiem, bardziej pokornym, pełnym empatii i otwartym na problemy innych. No i szanującym ich odmienne zdanie na wiele zagadnień życia codziennego, z czym kiedyś miałem problem. Żartowałem, jestem tak samo wredny jak kiedyś i nienawidzę ludzi. -
Przez x-kom · Opublikowano
Rozumiem, myślę, że w pierwszej kolejności przetestowałbym zestaw Dell KM7321W, który nie powinien gubić sygnału. -
Przez lamparcicho · Opublikowano
Czy ja wiem... UbiWarsy to co najmniej średniak moim zdaniem a po ostatnim łatanku może być też przyjemnym średniakiem a może i nawet coś więcej. SS: KTJL to wyjątkowe gówno, zapach czuje do dzisiaj, nie przypominaj mi
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi