-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kabor · Opublikowano
Gra chodzi jak kupa a wy chcielibyście aby były jeszcze RT lub PT -
Przez DżonyBi · Opublikowano
Ty chyba nie rozumiesz o czym rozmawiamy. Obie konsole sa na rynku i porownojemy relane koszty dla klienta koncowego. PS5 Slim z 1TB to malo i praktycznie kazdy doklada dysk. Dodatkowy koszt to 300-400. Dlaczego Twoim zdaniem ten koszt ma zostac pominiety?! Bo dyski sa tanie, bo Sony nie robi łachy? Gdyby wychodzilaby konsola z dyskiem 2TB, ktora zastepuje poprzedni model to mozna wtedy filozofowac tak jak Ty to robisz. Obie konsole funkcjonuja obok siebie i tego, ze dostaje wiekszy dysk w Pro nie mozna od tak sobie pominac. -
Przez pkapa69 · Opublikowano
Czy ktoś umie powiedzieć jaki najlepszy monitor mogę kupić do laptopa? Laptop MSI GL75 9SD Intel Core i5, 9300H 17,3" FHD 1920x1080, 120Hz Nvidia Geforce GTX 1660 Ti, 6GB GDDR 6 Ram DDR4 64GB Nie wiem jak duży mogę mieć monitor do tego, ani w jakiej rozdzielczości żeby to współgrało. Cena nie gra roli, chodzi o to żeby obraz wyglądał przyzwoicie, gram w strzelanki i gry strategiczne z dużą ilością szczegółów, monitor który mam teraz działa fajnie jeśli chodzi o oglądanie filmów ale już przy strategii obraz jest brzydki, nieostry i nie da się na tym grać. Dodam że jestem nowy na forum. Będę wdzięczny za pomoc. Patryk -
Przez lukadd · Opublikowano
Odbicia też są słabe, ale i bez RT dałoby się to zrobić zauważalnie lepiej. -
Przez KiloKush · Opublikowano
Dobre zimówki docenia się dopiero w sytuacjach awaryjnych np. Nagłe hamowanie, "atak zimy"
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi