Mam problem z uruchomieniem systemu.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez raven555 · Opublikowano
@ITHardwareGPT całkiem możliwe że masz rację że to to bo szukałem jej pred chwilą w necie ale nie byłem pewien tytułu ale jeśli byś ją znalazł w całości to wrzuć ją tu a podejrzewam że nie tylko ja ale i @ghostdog pewnie też był by Ci za to wdzięczny. Bo kiedyś rzeczywiście była dostępna na oficialnej strone Running wild i chyba nawet ją gdzieś mam na płycie -
Przez lukadd · Opublikowano
O szkle mówię, aby częściej korzystać, a za plastik dowalać coraz większe kaucje. Powinniśmy od śmieci odchodzić i traktować takie opakowania tylko jako do okazjonalnego użytku, a nie na co dzień jak się głupio przez system ostatnich lat i wygodnictwo przyzwyczailiśmy. -
Przez JacekRTX · Opublikowano
Ja odpaliłem Mafie II i mam 20 fps na wersji klasycznej i definitywnej. Na szczęście w to nie gram, liczy się GTA 4 i 5 -
Przez ChudyXp · Opublikowano
Ta tanie jak barszcz chyba że na promocji bo na teraz za wszystkie jakie wymieniłem Steam chce 700 zł sam NFS-Heat 290 zł a na Epicu na teraz wychodzi 56 zł . Wiem że wymagają EA w tle tak samo jak inne gry z Steam od EA i trzeba połączyć konta . Brać czy nie brać -
Przez janek25 · Opublikowano
Myslałem ze mowisz o szkle.Tam jest kaucja za produkt a nie danina Badzmy powazni mamy 2026.Gomułka by rechotał
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi