Upgrade PC
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez lukadd · Opublikowano
Jakby mieli jakąś wadę konstrukcyjną to tych proców mielibyśmy co dzień setki upalonych raportowanych. A nie sporadycznie pojedyncze jednostki w skali globu. Chyba, że opcja, że dotyczy bardzo małego odsetka płyt. Ogólnie skala jest zdecydowanie za mała, wszyscy się głowią do dziś i nikt nie potrafi wyciągnąć konkretnych wniosków -
Przez skypan · Opublikowano
Generalnie dobrze, że w końcu ktoś na to zwrócił uwagę ale dlaczego tak późno ? Takich kwiatków jest masa i nie tylko w Battlefieldzie. Nie wiem jak wygląda umowa na steam bo to co tu wklejam dotyczy EA App. Nie wiem czy to można bezpośrednio podpiąć pod to co nastąpiło ale wydaje mi się, że tak. -
Przez Doamdor · Opublikowano
Wczoraj pierwsze wyciągnięcie procesora 9800X3D, którego kupiłem w 2024 roku, bios na płycie głównej nie był aktualizowany od 2024 roku. Pacjent zdrowy, ma się dobrze, w pełni sprawny, przeszedł na płytę MSI, ponoć teraz można spać spokojnie. -
Przez Dimazz · Opublikowano
@Kyleprzy obecnych cenach pamięci albo karty będą jeszcze sporo droższe albo zostanie podobna ilość co w serii 5000 -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Myślę, że ASRock toczy nierówną walkę z wadą konstrukcyjną. A te wszystkie update biosu czy płatni influencerzy co znaleźli wreszcie "działającego" fixa to pudrowanie trupa. Zależności jest wiele, a statystyk nie prowadzi GUS tylko są to randomowe próbki nie pokazujące skali i proporcji. Tak czy siak jak interesowałem się tematem, to jednak ASRock przodował ale i na ASUSach było sporo przypadków. Na MSI i Gigabyte porównywalnie mało więc po prostu dla świętego spokoju wolę wybierać między płytami tych drugich. Kolejna odsłona pragmatyzmu w czystej postaci.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi