Upgrade PC
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez ShaDow_Pro · Opublikowano
Też teraz ją mam Kupuj 9800X3D i swojego mu oddaj -
Przez MarcoSimone · Opublikowano
@SylwesterI. W zasadzie to ja już kręciłem na TUF. 5600Mhz jest stabilne. Ale trzeba ruszać BLCK a to rusza wszystko. Niby nic się nie dzieje ale lepiej mieć eLCK. No i płyta się przyda do zabawy ZEN6. Bogatsze wyposażenie też się przyda, np. czwarty slot na NVME. -
Przez Krzysiak · Opublikowano
Szczerze mówiąc gdyby nie to, że kupiłem oleda 34" pod koniec roku to pewnie teraz szedłby do mnie 9850x3d... albo już by siedział w budzie 🤣 Ale jeszcze dałem felgi do malowania i znów trochę się wyczyszczę z zaskórniaków w lutym 🤣 -
Przez VRman · Opublikowano
@Radio Tirana Eh, trzeba jednak się ograniczyć do forumowego bota, bo niezalogowany GPTet jest jak widać o kant dupy potłuc. Nawet nie wiedziałem, że to nie są samodzielne filrmy, tylko PC Partnera. @adashi Ale w ciągu roku to my ich możemy nawet nie wyjąć z pudełek Chodzi o gwarancję na trzy lata właśnie. Przecież przez ceny RAMu i pazerność Nvidii i AMD, cały rynek PC może klęknąć, co wykończy firmy, których przychody w dużej mierze od tego zależały. Dzięki za opinie -
Przez MJRegul · Opublikowano
W zależności od dnia, pogody, humoru Ceed 2022, modelowo 2023 1.5T-GDI 160KM DCT w wersji Business Line kupiony jako nowy i 2016 rok, modelowo 2017, Mustang S550 3.7 V6 305KM w automacie w wersji bida edyszyn bo tylko taka była produkowana kupiony dla zabawy i grzebania w nim a ku*wa jest co grzebać jak to w aucie z USA po naprawach przez Janusza z Heniem i poprawkach Mirka. Ale widziały gały co brały. Czerwony S197 też 3.7 V6 305KM tylko w manualu i wersja premium, był no ale się już zmył bo to był najczęstszy widok (laweta)
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi