nie dziala winre
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Jaycob · Opublikowano
Było kilka i: Tak gram jest całkiem sympatycznie, ale wiadomo, że są jeszcze miejsca, gdzie leci fps na pysk. -
Przez Radio Tirana · Opublikowano
To tak działa. Model Ti Super zastąpił zwykle Ti w sklepach i kosztuje tyle samo. 5080 też będzie porównywana do 4080 Super. -
Przez Sawyer1916 · Opublikowano
Ja chyba niedługo odpuszczę PS Premium i przejdę na Essential. Byle co podrzucają, przynajmniej z mojego punktu widzenia. Ogram jeszcze ze dwa ciekawsze tytuły, które mają w katalogu, i poczekam na lepsze czasy. -
Przez Art385 · Opublikowano
Konwerter masz w mpc ale czasem są tak skopane, że nie wystarczy ich przesunąć. Jak już zaciągne coś z torka to często lece na spakowanych angielskich napisach. Ostatnio też chwalę sobie sweet.tv bo kodziki są prawie non stop już tak z rok siedzę 140 kanałów co jakiś czas premiera filmu i zamiast kilku dyszek na kupno, to kodzik i cyk moje Tak oglądałem Aliena:Romulusa. Antmana tą ostatnią psychozę, Strażników galaktyki 3 ale to poprawiłem już ze 3 razy z Dolby Vision bo warto. -
Przez Michaelred · Opublikowano
Czy to wszystko wymagało zmiany konstytucji? Nie, ja pisałem, że to nie są turbo katole, których jedynym argumentem jest to, że "moja religia mi tego zabrania i dlatego masz tak nie tego nie robić albo robić" Oni poruszają się w granicach prawa i to dosyć precyzyjnie.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi