Czym schłodzić Ryzen 7 5800X
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Golab · Opublikowano
Cenowo fajnie byłoby zamknąć się w 4k z podatkiem od nowości -
Przez Isharoth · Opublikowano
@userKAMIL Trochę przesadzasz. Przez te 9-10 godzin co grałem, to broń naprawiałem może raz lub dwa razy. I na pewno nie zużywa się aż tak szybko. Na początku i tak można często zmieniać brońki, bo wszyscy mają prawie to samo. Później jak znajdziesz coś lepszego, to z kolei powinieneś mieć tyle kasy że naprawy nie będą już problemem. No i są ulepszenia że broń się wolniej zużywa. Ja zwykle latam z 3 karabinkami i pistoletem. Jak coś już się porządnie popsuje to nie szkoda mi tego wywalić i zamienić na nowe. -
Przez Mosiu92 · Opublikowano
No nic, za jakiś czas sprawdzę, bo czytałem, że on tez się musi wygrzać, jeżeli nic się nie zmieni, czy on się tam dobrze ułożył przy montażu górnej płytki. -
Przez userKAMIL · Opublikowano
To nie wiedzialem dobra zostanę narazie z tym psuciem się broni w takim razie. Czyli te zepsute co z nimi robisz skoro sprzedać się nie da? -
Przez Qrdello · Opublikowano
Nie rozumiem, jak mogą popełniać taką abominację jak nie ogarniają PSSR na tym SDK, na którym jest obecnie SH2 to wystarczy wrócić do DRS/TAA z wersji 1.00 i gra będzie śmigać i wyglądać ok
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi