Czym schłodzić Ryzen 7 5800X
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Psiak · Opublikowano
https://www.ea.com/pl/games/battlefield/battlefield-6/news/battlefield-6-anticheat-update-season-1 "W trakcie otwartej bety mieliśmy okazję przetestować naszą technologię przeciwdziałania oszustwom oraz działania naszych zespołów operacyjnych: Zablokowano ponad 1,2 miliona prób oszustw – usunęliśmy dziesiątki tysięcy oszustów. Zablokowaliśmy nawet szereg nader pewnych siebie oszustów, którzy transmitowali na żywo swoje nieczyste zagrywki. Zapewniliśmy znaczny wzrost odsetka uczciwych rozgrywek – z 93,1% na początku do niemal 98% pod koniec ostatniego dnia. Stosowanie funkcji bezpiecznego rozruchu skoczyło z 62,5% do 92,5%. Chcieliśmy wam podziękować za szybką reakcję i włączenie tej opcji. Dzięki temu udało nam się ją wykorzystać na różne sposoby, by w dniu premiery zapewnić wszystkim dogodne warunki gry. Ci z was, którzy włączyli tę funkcję, powinni znaleźć w swojej skrzynce odbiorczej naklejkę na czołg – to nasz drobny upominek w ramach podziękowania." -
Przez duniek · Opublikowano
problem z pompką ddc ma trudnosci z ruszeniem jak odkrecilem calkiem to na sucho 5 razy ruszyla bez problemu jak zalalem wodą reza - ruszyla dwa razy i tyle - teraz bzyczy nie spalilem na pewno bo wczesniej bylo to samo - myslalem ze to kwestia dokrecenia topu ale na 3 roznych jest to samo, nawet dalem zamiast plastikowej obudowy metalową i tez nic to nie zmienilo O co tu moze chodzic -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Co nie oznacza że w robocie pić nie można (żartuję, nie te czasy) Wypadałoby z własnej dobrej woli Tobie to różnicy nie zrobi, a komuś się może przydać i uprzedzi pytania co to za gra -
Przez maras2574 · Opublikowano
Nie przejmuj się, ja też Ciągnę to Days Gone od dwóch stron, za każdym razem mam dawać tytuł ? Nie ma takich jeśli chodzi o tą starą grę A Ty się przełam i zagraj w nią w końcu
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi