Dziarson Opublikowano 28 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 A i do tejpierwszej evga daje EVGA SuperNOVA 750 GT az darmo czyli karta w cenie 30000Kć 5700zł za swoja dostaen 3000zł . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buczo Opublikowano 28 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Na prawde trudny wybór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernig Opublikowano 28 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 ze względu na serwis bierz evga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcug Opublikowano 28 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Aorus Master sobie odpuść, Gaming X i Suprim X dobre karty, EVGA nie wiem musiałbyś poszukać jakiegoś testu w sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AltzHaimer Opublikowano 29 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 a co to za znajomosci tutaj widze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziarson Opublikowano 29 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 @AltzHaimer o co ci chodzi to normalnie w sklepie jest dostępne u mnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AltzHaimer Opublikowano 30 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 (edytowane) O holibka! zartowalem sobie gdyz zdziwiły mnie ceny gdzie niby lepsze wersje sa czasem tansze od gorszych P.S.: masz fajne pamiątki widzę. Jaka jest dzis szansa, ze na nowych rewizjach np. 5900X/5950X, da sie ustawic synchro na pamięciach i IF na 4000/2000 z sensownymi timingami ale w konfigu 4x32GB DualRank? Jakich pamieci do tego trzeba jeśli się da? Edytowane 30 Stycznia 2022 przez AltzHaimer zapomnialem cos dopisac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziarson Opublikowano 30 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 Procesory z dwoma CCD nie e bardzo mają szansę na fclk 2000, a większość 5600-5800 nie robi takiego, mam farta co do procka, ale asynchroniczne 4600Mhz jest szybsze niż synchroniczne 4000. https://www.overclock.net/threads/official-amd-ryzen-ddr4-24-7-memory-stability-thread.1628751/page-816#post-28937440. To jest chyba najlepszy wątek o pamięciach i ryzenie na świecie 🤭 powinieneś znalec tu odpowiedzi na nurtujące cie pytania. A to že mám 2000FCLK jak to wszyscy powtarzają mam poprostu farta do kupowania procesorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AltzHaimer Opublikowano 31 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2022 i jak rozumiem nie ma zadnych roznic miedzy steppingami B0 i B2 mimo doniesień, ze B2 podobno lepiej sie podkrefa i trzyma wyzej IF? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziarson Opublikowano 1 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 Lepiej sie podkreca i ma niższe temp jezeli 3stopnie i 100MHz robi ci róznice.Ale i taka juz widziałem B2 co sa gorsze od starych . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi