A jeśli Ukraina nie dawałaby rady w tamtym czasie (wystarczyłoby zbyt małe wsparcie Zachodu), to czemu Rosja miałaby schodzić z wymaganiami? Proste ultimatum, Ukraina przestaje istnieć albo podpisujecie pokój. Krótka piłka.
Ja strzelam że pierw gry zaczną się uśmiechać do tych 96mb. Tak jak chcesz mieć dużo klatek bez zabawy w coś więcej niż poskładanie tego i gruby budżet to jest to opcja dla entuzjasty.
przy rozdzieleniu to z tego co wiem żeby było cicho trzeba zjechać z 2800 do 1800 rpm pompy. Ja mam ryzena i wiadomo jak to z nim jest i roznica w takim r23 to było 1-2 stopnie. Aktualnie ogrywam god of war ragnarook to mam z reguły 60-63 stopnie, na ryzenkach nie ma co swirowac z chłodzeniami za bardzo. Wole wzgleda cisze niż np. 2 stopnie mniej
Rzeczy poprawili ten tytuł i jestem zaskoczony bo całkiem nieźle się w to teraz gra i jest tak jak pisaliście. No i gitara ogram Outlaws bo S.T.A.L.K.E.R 2 to jest póki co masakra a później Indiana Jones and the Great Circle 😁. Wygląda i działa dobrze, gram w tym oszukanym 4K* (balans) z DLSS 3.8.10 + FG i RT na wysokie.
Rekomendowane odpowiedzi