Podkręcenie 4x8GB Patriot Viper Steel 4400Mhz CL19 z R7 5700G na Asus Strix B550-E Gaming
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Wodzu · Opublikowano
Za paręnaście lat kanał YT ciekawehistorie zrobi dokument o złotych czasach for internetowych i będzie można powspominać z łezką w oku. Swoją drogą, ciekawe jak wtedy będzie wyglądała wymiana informacji w sieci... -
Przez Marcusfff · Opublikowano
Witam wszystkich na worklogu pt. "Jak nie budować CLC- Pierwsza Pętla Marcusa". W cyklu tym męczę się, ośmieszam i wydaję pieniądze tylko dlatego, że kiedyś, dawno temu, zamarzyło mi się orurowane akwarium na biurku. Przed weekendem dotarła resztą zamówionych części oraz wymieniony rez. Niestety, z powodu wyjazdu musiałem wstrzymać się z pracami do dzisiejszego wieczoru. Udało mi się zamocować radiatory wraz z świeżo otrzymanymi wentami, rez z pompą i trochę złączek. Złożyłem też najbardziej newralgiczny element CL. To karkołomny pomysł, ale w celu łatwego opróżniania instalacji zaplanowałem zamykaną przetokę. Plan zakłada, że dzięki niej będzie można spuścić czynnik również z dolnego radiatora. Kruciec spustowy zakończony jest zaworem spustowym EK. W tym momencie niepokoi mnie tylko obciążenie tymi wszystkimi kształtkami obrotowego kolanka na wejściu do radiatora. Mam nadzieję, że uszczelnienie się nie wyrobi i nie będzie puszczać. -
Przez Oldman · Opublikowano
amunicja słuzy do napier**nia lub grożenia że się bedzie jej używać, dla porównania Polska moze swoją amunicją walczyc przez 10-15 dni w poważnym konflikcie. To jeden z czynników który powoduje ze jakies Panstwo traktowane jest poważnie a inne Państwo niepoważnie (tak jak np Polska) Znajdz mi sensowne zródło w necie które tak twierdzi chętnie sie zapoznam (pisze bez ironii) -
Przez sideband · Opublikowano
Kilku stojących NPC zabija CPU to się nie da inaczej -
Przez Mosiu92 · Opublikowano
Tak nałożony za drugim razem, rdzeń przykryty
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi