Zgłoś
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Gret · Opublikowano
Ja od poniedziałku już na wielosezonowych, tempu u mnie w dzień poniżej 7C także akurat już się wstrzeliłem. -
Przez stefan999 · Opublikowano
Fox już ogłosił PA dla Trumpa. Zostało tylko 400 tysięcy głosów do przeliczenia, ale Kamala trochę zyskuje -
Przez Pentium D · Opublikowano
Wiem, że bez kratki lepiej bo jak 10 lat temu komp w nocy kopał krypto to mi szum przeszkadzał. Wyciąłem kratkę i było sporo przyjemniej dla ucha. -
Przez prystek · Opublikowano
gdzi eja tak wszytkich obrazam wymien choc jeden epitet ktory odnosi sie personalnie do kogos- wyrażanie opini to nie obrazanie a to ze ty masz z tym problem bo odbierasz cos personalonie swiadczy o tobie piti - konfiarzy nie traktuje jako ludzi tylko stan umyslu niezbyt lotnego wiec pozwalam sobie w stosunku do tego wynaturzenia na wieciej i nie bądź beksa - przestań latać na skargę do mamy czyt moder dla ciebie to nic nowego prawda? oczywiscie ale mam bardzo niski stosunek tolerancji dla tych konfiarskich k. ale postaram sie konfiarzy wyzywać łagodniej albo nie ruszać wogole xd -
Przez Isharoth · Opublikowano
Kontynuacja wątku z PCL. Podzielcie się waszymi ulubionymi utworami z gier. Ode mnie coś, w co teraz gram:
-
-
Aktywni użytkownicy