MSI MAG B550 TOMAHAWK aktualizacja Biosu pod nowy procesor.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez PiPoLiNiO · Opublikowano
@ket_rab Zrobię jak dojdą jeszcze ze 2-3 wyniki. Szczerze to mi się już totalnie nie chce bawić w pobijanie wyników -
Przez zoomehsak · Opublikowano
Rok temu wymieniłem monitor na TV 48' mam dosyć duże biurko a telewizor wisi na ścianie. Więc jak włączam wide to robi się efekt dużego monitora. Jeśli siedzisz bliżej ekranu to warto spróbować. -
Przez sniper76 · Opublikowano
Kiedyś jak tylko wskoczyła MX6 jako nowość to wziąłem jak składałem dla kumpla peceta. Nie miałem najmniejszych problemów, gdyż wcześniej suszarką ogrzalem CPU I samą pastę Pod blok wodny dla 9800X3D dałem Noctua NT-H2 z którą nie był najmniejszego problemu ale patrząc na cenę to zdecydowanie polecam NT-H1 W mojej ocenie pod względem bardzo łatwego rozsmarowania nic nie przebije Arctic Silver 5 aaa z ceną to kogoś ostro pogniotło w tej firmie -
Przez PiPoLiNiO · Opublikowano
Nie używam tych kart na stock. Po UV jest 1000-1100 rpm, jak na Suprim. Po prostu problemem jest hałas wentyli przy tych 1000 rpm. Są takie Gainwardowe. Kiedyś to aż tak nie przeszkadzało, ale teraz po Astral i Suprim to człowiek nie chce wracać do gorszego -
Przez userKAMIL · Opublikowano
Ja próbowałem na 65 i jakoś mnie nie porwało. Jakieś takie mniejsze się wszystko wydawało.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi