Zgłoś
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez PiPoLiNiO · Opublikowano
@Krzysiak Ja jedynie przypomniałem mu, że miał mi przypomnieć Bo bardzo dużo wtedy pisał tych postów, a jak przyszło co do czego to jakoś zamilkł. Zresztą nie tylko on, ale już mi się nie chciało reszty szukać i screenów robić. I błagam, daruj sobie. Przecież wszyscy wiemy, że gdyby nie pyknął 9800X3D i bym się pomylił, to już tu wczoraj 20 postów atakujących mnie by było. Ode mnie koniec tematu, honorowo przeprosiła tylko jedna osoba. Reszta pierwsza do nabijania, a potem cisza. -
Przez Kamiyanx · Opublikowano
Nie wiem i wątpię, żeby to było w ogóle (obiektywnie) mierzalne. Tak samo realna skala pedofilii wśród księży to zagadka. Ogólnie ty się odwołujesz do bardzo małych grup (<1% populacji), a na takich dość trudno cokolwiek wywnioskować. Nawet lepiej, podam ci nieodosobniony przypadek – starzy ludzie całujący się w parku. Definitywnie powinni tego zakazać A mają jakiś realny w sumie oprócz mobilizacji skrajnej prawicy? U nas też Duda przed wyborami mieli jakieś "ideologię LGBT" i inne podobne bzdury. Też mi się bardzo nie podoba, jak bardzo globalnie spadła kultura polityczna. Zaczyna to przypominać festiwal pod tytułem kto bardziej obrazi jakąś grupę społeczną. W USA wygrał kandydat, który zasadniczo nawet nie próbował bawić się w jakiejś merytoryczne dyskusje. No ale cóż, taki mamy klimat. -
Przez SethJames · Opublikowano
to chyba był clickbait bo z tego co piszą gra śmiga w natywnym 4k ale w 30 fps albo 60 fps 1440 upscalowane do 2160p używając PSSR, ale i tak podobno wyglada solidnie -
Przez Ali · Opublikowano
ostatnio z xkomu cos zamawialem to paczke kurier odebral okolo polnocy takze... centrum dystrybucyjne maja akurat mega sprawne -
Przez Krzysiak · Opublikowano
@PiPoLiNiOwidzę, że nie potrafisz spokojnie siedzieć na dupie i musisz zaczepiać @SebastianFM, sam miałem z nim zgrzyty zwłaszcza w ostatnich dniach laba, ale po co to przenosić tutaj...nowy start to nowy start
-
-
Aktywni użytkownicy