Rabacik
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Crew 900 · Opublikowano
Ano wiem. Oni powinni ograniczenia w tych komentarzach wprowadzić jak min. 10 h grania. -
Przez CiastekSly · Opublikowano
Cześć, przesiadłem się z ASUS RTX 3060 TI na w/w kartę i powiem szczerze, że jestem załamany. ASUS był oazą ciszy i spokoju, a 4070 to jakieś nieporozumienie. Chyba, że ja nie potrafię tego ogarnąć, ale do sedna. Karta niezależnie, czy odpalę STALKERA 2, czy SUBNAUTICA, która według producenta wymaga w zalecanych Nvidia GTX 550 Ti z 2GB VRAM, wchodzi od razu na obroty i wyje, że przez słuchawki słychać. W tej chwili mam sterowniki wersji 566.36. Można coś z tymi wentylatorami ogarnąć? -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Najlepszego, Panowie Benzyny po 5 zł, bezawaryjności, szerokości, braku mandatów, no i niech każdy z nas ma jakiegoś supercara w garażu -
Przez Gang · Opublikowano
Najlepszego w nowym roku! oby sie Wam wszystko spełniło, a mi żebym mógł napisać kiedyś takiego posta jak Wy pisaliście dosyć często przez ostatnie dwa lata byłem wczoraj na rynku w Toruniu na sylwestrze... bylem bardzo zle nastawiony, no ale to nie moj pomysł... jednak, ja kompletny ignorant muzyczny i ktos bez uszu, byłem zachwycony nagłośnieniem! bez podkręconych basów, bez zbyt duzej głośności! niesamowicie wyraźnie było wszystko słychać. jescze w życiu nie byłem na koncercie, wydarzeniu z tak dobrym nagłośnieniem. ps. dzis 6km biegu za mną na nowy rok.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi