Spadki napięcia i taktowania na jednym z rdzeni procesora w HWINFO64
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Lameismyname · Opublikowano
Ja ciągle mam z tyłu głowy zmianę MINILEDa na OLEDa jednak ciągle boję się tego słynnego wypalania. Jak na dzień dzisiejszy wypadają OLEDy za ok. 2000-2500zł? Warto czy lepiej dołożyć do 3000-4000zł? No i jak oceniacie wyższość 4K nad 1440p? Ja już 3 monitor 1440p, skok nad 1080p był dla mnie ogromny i zastanawiam się, czy przeskok z 1440p na 4K też będzie taki "WOW". -
Przez DżonyBi · Opublikowano
Trio nie wypada lepiej. Oprocz grubosci wazna jest sama konstrukcja, komora parowa lub jej brak, ilosc rurek cieplnych, przeplyw powietrza, wydajnosc wentylatorow. -
Przez aerial · Opublikowano
Z alu jest problem chyba z kosztami produkcji, takie budy by były z automatu odpowiednio droższe, i ciężko by było konkurować na rynku ze stalowymi akwariami. Dziwne że kiedyś się opłacało. -
Przez soundvibez · Opublikowano
Dzięki Panowie, to chyba jedyne co mogę zrobić dla mojego GPU Miałem wymieniać, ale sytuacje losowe znów sprawiają, że nowe GPU spadło na liście priorytetów sporo w dół, także trzeba sie cieszyć z tego co jest. Widzę, ze ten pad jest dość tani, więc niczego nie ryzykuje tak na prawdę. Pytanko jeszcze, on też może byc pewnie zastosowany na CPU między cooler nie? Pomyślałem, ze jak już będę rozbierał to pasta na CPU też ma na karku ze 3 lata. -
Przez Kadajo · Opublikowano
W wydajności. W jakości to akurat 2024 wygląda lepiej.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi