Klonowanie dysku
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez NoviAMG · Opublikowano
Ma ktoś może, patriot venom 2x32gb 6400cl32 ? Są na adie czy mdie? Kliknąłem za świetną kasę, i jestem bardzo ciekawy co pod maską kryją :). -
Przez samsung70 · Opublikowano
a coz to oznacza ze Ray Traycing hardware required? jesli nie ma wsparcia ray tracingu to gra nie ruszy np na gtx 1080? cos w stylu okolo 2010 kiedy gra wymaga la shafer model 3.0 czy cos takiego i karty bez tego nie uruchamialy gier? hmm by the way, jest preload na MS Store? -
Przez azgan · Opublikowano
Ale tam w pudełku nic nie ma nawet płyty tylko kodzik na pobranie gry z STEAM. W wersji kolekcjonerskiej masz przynajmniej jakieś papierowe dodatki 😉 BOX to tylko na konsoli dzisiaj jeszcze ma sens -
Przez ODIN85 · Opublikowano
Zalecane wymagania Wymaga 64-bitowego procesora i systemu operacyjnego System operacyjny: Windows 10 Procesor: Intel Core i7-12700K @ 3.6 GHz or better or AMD Ryzen 7 7700 @ 3.8 GHz or better Pamięć: 32 GB RAM Karta graficzna: NVIDIA GeForce RTX 3080Ti 12 GB or AMD Radeon RX 7700XT 12 GB Miejsce na dysku: 120 GB dostępnej przestrzeni Dodatkowe uwagi: SSD required; GPU Hardware Ray Tracing Required; Graphic Preset: High / Resolution: 1440p / Target FPS: 60 -
Przez indexinfio · Opublikowano
Cześć, Na starym laptopie marki Dell z Windows 7 kilka lat temu zainstalowałem 10. Teraz chcę przejść na 11. Dodałem wpis do rejestru i nie pokazuje się już komunikat o braku kompatybilności, ale nie ma też odnośnika do pobrania 11. Zrobiłem instalacyjny pendrive, ale nie mam klucza produktu. Polecenie wmic path softwarelicensingservice get OA3xOriginalProductKey go nie pokazuje. Czy 11 powinna się w takim przypadku pokazać w Windows Update?
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi