Morpheus Brawl Stars Napisano November 20, 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano November 20, 2022 (edytowany) Może teraz wrzucicie to na temat dnia co, z koleszką dziarsonemPrzyjzyjcie się dokładnie bo Rekord RTX 3080 w konfiguracji z ryzenem 5600 został faktycznie pobity przeze mnie i jak o coś pytam to nie po to żeby słuchać wypocin jakiegoś koleżki tylko myślałem ze mam tu do czynienia z inteligentnymi osobami (czytajcie dokładnie ze legendarny na tej konfiguracji nikt lepiej nie zrobił) Edytowano November 27, 2022 przez Morpheus Brawl Stars Nowy rekord świata RTX 3080 Ryzen 5600 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcug Napisano November 20, 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano November 20, 2022 Ten komunikat pojawia się, jak najedziesz na wynik 16702 pktów, to jest najlepszy wynik dla tej konfiguracji z bazy 3DMarka. Natomiast Twój wynik to 15118, czyli trochę brakuje ;) Niemniej tak czy inaczej, nawet w razie gdybyś wycisnął nowy rekord, to bonusów jako takich od 3DMarka nie ma Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morpheus Brawl Stars Napisano November 20, 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano November 20, 2022 (edytowany) Się przyjrzyj dokładnie kolego temat jest uaktualniony Edytowano November 27, 2022 przez Morpheus Brawl Stars Błąd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziarson Napisano November 20, 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano November 20, 2022 https://hwbot.org/benchmark/3dmark_-_time_spy/rankings?hardwareTypeId=videocard_3312&cores=1#start=0#interval=20 masz tu 3080 Pomijam fakt jak można być takim Januszem biznesu. 🤣🤣🤣🤣 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morpheus Brawl Stars Napisano November 20, 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano November 20, 2022 Cwaniak jak coś nie Janusz jak ty ale myśl se co tam chcesz mam na to wylane . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziarson Napisano November 20, 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano November 20, 2022 Nie potrafisz odczytać wyniku benchmarka, a nazywasz siebie cwaniakiem sory🤣🤣🤣 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morpheus Brawl Stars Napisano November 21, 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano November 21, 2022 Ale przezywasz , łatwo cię podpuścić , widać po ksywie że potrzebujesz się dowartościować , niezła beka ,znalaz się wybawca , brałeś pod uwagę ze to mogła być wypucha?Mowilem ze mam wylane na to co gadasz do mnie drobny kolezko to po co sie tak pocisz jeszcze ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się