Problem z taktowaniem vram rtx2070
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez kaTus · Opublikowano
Cześć, mam obecnie w V3000+ chłodnice X480M na dole i topie oraz S480 na środku. Zastanawiam się czy gdyby dać jeszcze jedną 480mm na front oraz wentylatory, które by dmuchały przez nią do środka, to by to miało sens? Głównie przez to, że jednak cieplejsze powietrze z niej by trafiało do pozostałych dwóch chłodnic w środku. Może ktoś testował podobny przypadek lub widział testy. -
Przez Zas · Opublikowano
Wyżej w filmiku Klawitera z Chin i w poście jednego z użytkowników masz przecież wyjaśnione, że to wcześniej ustalona sekwencja ruchów. -
Przez hubio · Opublikowano
To nie jest dokładnie to co piętnuje Konfitura, ale zobaczcie jak może się skończyć jazda po chodniku gdzie poruszają się piesi: Po obejrzeniu tego Konfitura ma moje 100% poparcie. Mieszkam w innym miejscu niż wcześniej i jak wcześniej - nie ma dnia żeby jakiś samochód nie jechał po chodniku albo parkował blokując niemal cały chodnik. Tylko to, że Konfitura musi to piętnować świadczy wyłącznie o tym, że Polska to państwo z kartonu. Zresztą pierwsze reakcje straży miejskiej (np. w Łodzi) - same pouczenia też o tym świadczą. -
Przez Phoenix. · Opublikowano
No tak bo cod to lyka i 16 rdzeni i 32 watki. Ciekaw jestem jestem jak by wypadlo 265K w takim razie i chyba powinno byc duzo blizej 285K?? Co sadzisz??
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi