Skocz do zawartości

Project Titanium Force powerd by MSI, be quiet! i Aquatuning

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Hehe coś niecoś mogę podpowiedzieć. Musiałbyś uściślić parę spraw: jaki masz budżet, do czego będziesz używał aparata, tzn do jakiego rodzaju zdjęć, czy masz preferowaną firmę, lustrzanka ze zmiennymi obiektywami, czy jakiś lepszejszy kompakt? :D 

Opublikowano

Panowie pytanko :) Pierwotnie jeden blok na GPU maił być czerwony a drugi niebieski, niestety ale musiałem wziąć dwa niebieskie. Jak myślicie zostawić obydwa niebieskie jak jest ? Czy pomalować jeden na czerwono :) ?

1013180-157bbfe6c8913a.jpg

Opublikowano

Dobra po powrocie z PGA poskładałem zestaw testowy do kupy, żeby sprawdzić czy działa wszystko jak brak. Jutro ruszam z modami budy :) a tak na marginesie jestem w lekkim szoku jakie to AiO od BQ jest ciche, pompa to nawet nie wiadomo, że chodzi :D
rTjMiFW.jpg

bGiyaTT.jpg

J3hlPMh.jpg

AHvu5rW.jpg

Yg3cYOI.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dzisiaj zacząłem montować chłodnice i płytę główną w obudowie ale niestety pojawił się dość spory problem, otóż o ile na topie (ledwo bo ledwo) chłodnica Alphacool 420 x-flow wchodzi na styk o tyle na front (mimo deklarowanej kompatybilności) druga 420 x-flow nie wchodzi w ogóle. Obudowa jest za niska widocznie jest ona przystosowana tylko do standardowych rozmiarów chłodnic, gdyż x-flow jest kilka milimetrów dłuższa od standardowych chłodnica :/