ernig Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 będę się powtarzał, wygląda świetnie, a z drugim loopem na cpu będzie jeszcze lepiej nie myślałeś o wrzuceniu górnych ledów w profil ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 14 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Myślałem ale problem w Tym, że nic one wtedy tak na dobrą sprawę nie daja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buczo Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Rewelka, a zwłaszcza front Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernig Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 (edytowane) nie musisz zamykać profilu ważne żeby samej taśmy nie było widać, w sumie dolną też tą dolną można było ukryć pod zabudową piwnicy i tylko szczelinę do światła zostawić Edytowane 14 Grudnia 2016 przez ernig Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 18 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 No to jak to mówią coś się kończy, a coś się zaczyna W tym przypadku przygoda z Titanium Force dobiegła końca, ale niedługo coś nowego. Poniżej fotki, a jak ktoś by chciał zobaczyć wszystkiego to zapraszam do albumu: https://imgur.com/a/F9N4y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buczo Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Francja, elegancja! Super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 19 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Tak jak już pisałem wcześniej idzie coś nowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernig Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Piękna ta płyta, no i ten bloczek do niej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 19 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 No już leży w domku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernig Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Michał zdradzisz jakieś plany, jak to ma wyglądać w drugiej rewizji ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 19 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 To będzie kompletnie nowy build Co do obudowy to jeszcze się zastanawiam albo wrócę do TJ07 i zrobię w niej to co zawsze chciałem, że praktycznie tylko unibody zostanie nie ruszone albo pójdę w kompletny custom jeśli chodzi o obudowę To ma być mój prywatny komputer do pracy więc chcę go dopieścić do granic możliwości Jeśli chodzi o kolorystykę to jeszcze sam nie wiem lecz bardzo mocno chodzi mi po głowie UV Green, kocham po prostu efekt UV z zielonym kolorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernig Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 mało zieloności jest więc będzie się wyróżniał, ciekawy jestem co wymodzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 19 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Sam jestem ciekawy co z tego wyjdzie zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi