Tatry13 1 Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 Witajcie W tym temacie można zadawać pytania, czy na waszym sprzęcie odpalą wam gry w które chcielibyście zagrać ?
Prezes Biznes 6 Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 (edytowane) Trochę bez sensu. Jeśli daną grę się ma to co za problem sprawdzić, a jak nie to co za problem sprawdzić wymagania sprzętowe/testy wydajności? Edytowane 6 Marca 2016 przez Prezes Biznes
gtxxor 92 Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 A przypomnieć Ci, jakie wymagania miał ostatni Batman i jak to się przekładało na realne warunki?
tesel 6 Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 Temat miałby większy sens, jak ktoś sprawdza czy mu pójdą pewne gry mimo sprzętu gorszego niż minimalne wymagania. Dla przykładu na moim laptopie i5 4200U ,4GB 1600MHz RAM , GT 745m i słabym hdd byłem w stanie odpalić: Fallout 4 na minimalnych z ~30FPS Wiedźmin 3 na minimum z ~25 FPS.
Tatry13 1 Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Opublikowano 6 Marca 2016 (edytowane) Chodzi o to ,że nowi userzy ,którzy chcą usłyszeć prawdziwe dane jak gra chodzi (żeby te dane dostali ) ,bo nie oszukujmy się filmy na yt często są przekłamywane. Albo np gra nie ma DEMO to wtedy ktoś kto ją kupił może powiedzieć drugiej osobie jak chodzi na podobnym komputerze. Temat jest po to ,żeby nie nakłaniać do piracenia gier i "sprawdzania" czy działa ,a zwykłego pytania osoby z podobnym sprzętem Edytowane 6 Marca 2016 przez Tatry13
Rexlu 15 Opublikowano 7 Marca 2016 Opublikowano 7 Marca 2016 (edytowane) (...) a opinie ludzi często bardzo subiektywne =) Edytowane 10 Marca 2016 przez Rexlu
Złoty 0 Opublikowano 15 Lipca 2016 Opublikowano 15 Lipca 2016 Temat bez sensu, bo obecnie jest taka rozbieżność pomiędzy wymaganiami podawanymi przez producenta a faktycznym działaniem, że nawet sprawdzanie tego jest bez sensu. Najlepiej jest znaleźć na necie opinie, wpis osoby, która ma podobną konfigurację i na tej podstawie można zobaczyć czy będzie płynnie czy nie.
juliakk 0 Opublikowano 10 Listopada 2016 Opublikowano 10 Listopada 2016 W sumie to jest wiele gier, które nie mają aż tak dużych wymagań sprzętowych. Zauważyłam, że w grach grafika jest ważna ale to nie wszystko. Jest wele gier z kiepską grafiką, które pomimo to wciągają oraz gra sie w nie bardzo dobrze. Polecam na przykład Counter Strike. Moim zdaniem najlepsza strzelanka w jaką można sobie pograć. Zerknijcie sobie na boost cs: [PIRACTWO - usunięte]
Salt The Fries 0 Opublikowano 10 Listopada 2016 Opublikowano 10 Listopada 2016 Wiecie, mi w Windows 10 pokazało, że nie zagram w Gears of War 4 bo mam 4 GB ramu (chwilowo miałem, dzisiaj już będę miał dodatkowe 4), ale gra i tak poszła...
Rekomendowane odpowiedzi