Tatry13 Napisano March 6, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 6, 2016 Witajcie W tym temacie można zadawać pytania, czy na waszym sprzęcie odpalą wam gry w które chcielibyście zagrać ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prezes Biznes Napisano March 6, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 6, 2016 (edytowany) Trochę bez sensu. Jeśli daną grę się ma to co za problem sprawdzić, a jak nie to co za problem sprawdzić wymagania sprzętowe/testy wydajności? Edytowano March 6, 2016 przez Prezes Biznes Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtxxor Napisano March 6, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 6, 2016 A przypomnieć Ci, jakie wymagania miał ostatni Batman i jak to się przekładało na realne warunki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tesel Napisano March 6, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 6, 2016 Temat miałby większy sens, jak ktoś sprawdza czy mu pójdą pewne gry mimo sprzętu gorszego niż minimalne wymagania. Dla przykładu na moim laptopie i5 4200U ,4GB 1600MHz RAM , GT 745m i słabym hdd byłem w stanie odpalić: Fallout 4 na minimalnych z ~30FPS Wiedźmin 3 na minimum z ~25 FPS. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatry13 Napisano March 6, 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano March 6, 2016 (edytowany) Chodzi o to ,że nowi userzy ,którzy chcą usłyszeć prawdziwe dane jak gra chodzi (żeby te dane dostali ) ,bo nie oszukujmy się filmy na yt często są przekłamywane. Albo np gra nie ma DEMO to wtedy ktoś kto ją kupił może powiedzieć drugiej osobie jak chodzi na podobnym komputerze. Temat jest po to ,żeby nie nakłaniać do piracenia gier i "sprawdzania" czy działa ,a zwykłego pytania osoby z podobnym sprzętem Edytowano March 6, 2016 przez Tatry13 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rexlu Napisano March 7, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 7, 2016 (edytowany) (...) a opinie ludzi często bardzo subiektywne =) Edytowano March 10, 2016 przez Rexlu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7niebo Napisano March 7, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 7, 2016 gamedebate&can i run it polecam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złoty Napisano July 15, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano July 15, 2016 Temat bez sensu, bo obecnie jest taka rozbieżność pomiędzy wymaganiami podawanymi przez producenta a faktycznym działaniem, że nawet sprawdzanie tego jest bez sensu. Najlepiej jest znaleźć na necie opinie, wpis osoby, która ma podobną konfigurację i na tej podstawie można zobaczyć czy będzie płynnie czy nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juliakk Napisano November 10, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano November 10, 2016 W sumie to jest wiele gier, które nie mają aż tak dużych wymagań sprzętowych. Zauważyłam, że w grach grafika jest ważna ale to nie wszystko. Jest wele gier z kiepską grafiką, które pomimo to wciągają oraz gra sie w nie bardzo dobrze. Polecam na przykład Counter Strike. Moim zdaniem najlepsza strzelanka w jaką można sobie pograć. Zerknijcie sobie na boost cs: [PIRACTWO - usunięte] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salt The Fries Napisano November 10, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano November 10, 2016 Wiecie, mi w Windows 10 pokazało, że nie zagram w Gears of War 4 bo mam 4 GB ramu (chwilowo miałem, dzisiaj już będę miał dodatkowe 4), ale gra i tak poszła... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się