antosia 0 Opublikowano 17 Października 2016 Opublikowano 17 Października 2016 Witam, potrzebuje pomocy. Mam problem z laptopem. Otóż włącza się wszystko słychać jak pracuje lecz nie widac nic. Czarny ekran a w lewym gornym rogu miga bialy pasek. Nie mam pojęcia co sie stało jak to naprawić ?
haha3 4 Opublikowano 17 Października 2016 Opublikowano 17 Października 2016 tasiemka albo bga sprobuj poruszac ekranem do tylu i do przodu i zobacz czy sa jakies zmiany w obrazie.
Gość Opublikowano 26 Października 2016 Opublikowano 26 Października 2016 A jak podłączysz monitor/tv po hdmi?
Send1N 190 Opublikowano 31 Października Opublikowano 31 Października (edytowane) Wiem że odkopię ale oczy krwawią czytając że to problem z ekranem bądź taśmą skoro widoczny jest ten migający biały pasek Edytowane 31 Października przez Send1N 1
narmiak 2 Opublikowano 31 Października Opublikowano 31 Października 1 godzinę temu, Send1N napisał: Wiem że odkopię ale oczy krwawią czytając że to problem z ekranem bądź taśmą skoro widoczny jest ten migający biały pasek Nowe pokolenia nie wiedzą, co to jest "znak zachęty" a widząc dyskietkę myślą, że to wydrukowana na drukarce 3D ikonka zapisu 1
Qrdello 55 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada W dniu 31.10.2024 o 16:00, Send1N napisał(a): Wiem że odkopię ale oczy krwawią czytając że to problem z ekranem bądź taśmą skoro widoczny jest ten migający biały pasek Nick zobowiązuje Nie wszyscy urodzili się w latach 90tych, gdzie migająćy pasek miał swoje znaczenie 1
Rekomendowane odpowiedzi