@musichunter1x korupcja była głównym powodem dla którego nie chciano ich przyjąć do UE. Nie wiem czy też miało to wpływ na odmowę do NATO, ale przywódcy europejscy mocno o tym mówili (przed 2022)
Nie wiem jak OP15, ale OP13 mam równo od roku i prawdę mówiąc soft jest da mnie bliski ideału. Nie jestem jakimś power-userem smartphona, ale w codziennym użytku nie widzę żadnych niedoścignięć. Nigdy się nie zawiesił, śmiga jak rakieta, nie natrafiłem na żadne błędy. Z Android Auto też nie miałem żadnych problemów, jedynie ostatnio jeździłem Mercedesem GLA z tego roku to czasami zrywało połączenie, ale to chyba wina komputera w aucie, bo już w Skodzie Kamiq problemu nie było. U mnie w Kia jest po kablu to śmiga bez żadnego problemu.
Od czasu premiery wyszło co najmniej kilka większych i mniejszych aktualizacji. Trochę mnie dziwi więc, że w OP15 ludzie narzekają na soft, ale to może ja po prostu mam zbyt małe wymagania względem telefonu?
To akurat prawda.
Jak prowadziłeś dobry biznes to musiałeś opłacać służby i mafiozów. Do tego gotówka najlepiej w euro.
pod tym względem jest u nich bardzo kiepsko. To nawet nie był poziom Polski lat 90.
Ale to nie zmienia istoty pomocy czy tego czemu jest to w polskim interesie
Rekomendowane odpowiedzi