Lukanti Napisano February 20 Zgłoś Udostępnij Napisano February 20 Dzień dobry złożyłem sobie na papierze taki zestaw pod obróbkę video 4l 50 klatek w premiere pro. Nie mam wystarczajacej wiedzy aby dobrać płytę główną, która wyciśnie max z procesora. Czy mogę prosić o jej polecenie? Zamówienie będę realizować w X-kom. Z góry dziękuję. PROCESOR: Intel Core i7-13700K RAM: Kingston FURY 64GB (2x32GB) 3600MHz CL18 Beast Black OBUDOWA: be quiet! Pure Base 500DX Black 2x DYSK:I Samsung 1TB M.2 PCIe Gen4 NVMe 980 PRO 1x DYSK: Samsung 1TB 2,5" SATA SSD 870 EVO KARTA GRAFICZNA: Gigabyte GeForce RTX 3070 Ti GAMING OC 8GB GDDR6X CHŁODZENIE: ENDORFY Navis F280 2x140mm ZASILACZ: be quiet! DARK POWER 13 PCIe 5.0 850W 80 Plus Titanium Microsoft Windows 11 Home PL 64bit OEM DVD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziarson Napisano February 20 Zgłoś Udostępnij Napisano February 20 Wywal te dyski to śmietnik jest weź np KC3000 płyta jest w sumie obojętna w tym przypadku z690 lub z790 szkoda kasy na jakieś koksy Asus prime w zupełności wystarczy. Ram moim zdaniem szkoda stwaiać jużna ddr4 Nie wiem czy do obróbki bardziej by ci sie AMD nie opłacało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się