bangibang 29 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Witam, przydałaby mi się jakaś nowa myszka, coś w okolicach 380zł. Oglądałem w sklepie Steelseries 700, jest na przecenie za 88€. Jakieś przeciwwskazania co chodzi o nią? Jakieś inne propozycje? -Czarna -Świecidełka muszą mieć możliwość wyłączenia -Palm Grip -Mała<->Średnia ręka -W gry multiplayer nie gram
gtxxor 88 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Chyba Ci się od hajcu nakopcało w tej niemcowni. Weź Rivala 300-setkę i szkoda więcej wydawać ;)
bangibang 29 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2016 Właśnie wróciłem ze sklepu. Pomacałem, pooglądałem i wziąłem 300-setkę : ) Zastanawiałem się jeszcze nad sensei, ale jednak rival 300 leży mi lepiej w ręce ;)
gtxxor 88 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Ja osobiście także używam. Będzie Ci się lekko wycierać, zwłaszcza ta guma na bokach. Ale co do precyzji - zarzutów brak. Żyje też już spory kawałek czasu, a potrafi mi spaść - albo inne cuda się dzieją. Summa summarum niezły wybór.
bangibang 29 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2016 Może niezły wybór, ale nie czuje wielkiej różnicy między moją starą myszką a tą... Najwidoczniej do grania w single wystarczy najzwyklejsza myszka Jutro idę oddać ją do sklepu, jeśli dostanę pieniądze z powrotem
Krzysztof Nowak 0 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Trzeba trochę poużywać ja zdecydowanie w tej cenie wybrał bym Deathaddera - stara legenda oczywiście teraz w najnowszej odsłonie Elite. Osobiście mam w domu jedna z pierwszych już kilka lat 6-7 chodzi bez problemu ;) https://www.x-kom.pl/p/327220-myszka-przewodowa-razer-deathadder-elite.html
bangibang 29 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2016 Potestowałem w kilku grach, na zmiane, raz rival raz moja stara myszka. Jednak jest różnica, ale nie aż tak wielka jak się spodziewałem. No ale Rival jednak został ;) Dzięki za odpowiedzi, można zamknąć.
Amadeo 0 Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Ja mam myszkę Genesis Krypton 700 - ważne, że jest to myszka z dobrym sensorem pixart PMW 3310, RGB, no i nie taka droga , nie pamiętam dokąłdnie ale ponad stówkę kosztowała
Arekbarek85 0 Opublikowano 22 Listopada 2021 Opublikowano 22 Listopada 2021 polecam myszke Genesis Xenon 800, kosztuje ok 250. ale swietnie sie sprawdza
Rekomendowane odpowiedzi