bangibang Napisano December 1, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano December 1, 2016 Witam, przydałaby mi się jakaś nowa myszka, coś w okolicach 380zł. Oglądałem w sklepie Steelseries 700, jest na przecenie za 88€. Jakieś przeciwwskazania co chodzi o nią? Jakieś inne propozycje? -Czarna -Świecidełka muszą mieć możliwość wyłączenia -Palm Grip -Mała<->Średnia ręka -W gry multiplayer nie gram Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bangibang Napisano December 2, 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano December 2, 2016 up Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtxxor Napisano December 2, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano December 2, 2016 Chyba Ci się od hajcu nakopcało w tej niemcowni. Weź Rivala 300-setkę i szkoda więcej wydawać ;) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bangibang Napisano December 2, 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano December 2, 2016 Właśnie wróciłem ze sklepu. Pomacałem, pooglądałem i wziąłem 300-setkę : ) Zastanawiałem się jeszcze nad sensei, ale jednak rival 300 leży mi lepiej w ręce ;) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtxxor Napisano December 2, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano December 2, 2016 Ja osobiście także używam. Będzie Ci się lekko wycierać, zwłaszcza ta guma na bokach. Ale co do precyzji - zarzutów brak. Żyje też już spory kawałek czasu, a potrafi mi spaść - albo inne cuda się dzieją. Summa summarum niezły wybór. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bangibang Napisano December 2, 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano December 2, 2016 Może niezły wybór, ale nie czuje wielkiej różnicy między moją starą myszką a tą... Najwidoczniej do grania w single wystarczy najzwyklejsza myszka Jutro idę oddać ją do sklepu, jeśli dostanę pieniądze z powrotem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Nowak Napisano December 7, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano December 7, 2016 Trzeba trochę poużywać ja zdecydowanie w tej cenie wybrał bym Deathaddera - stara legenda oczywiście teraz w najnowszej odsłonie Elite. Osobiście mam w domu jedna z pierwszych już kilka lat 6-7 chodzi bez problemu ;) https://www.x-kom.pl/p/327220-myszka-przewodowa-razer-deathadder-elite.html Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bangibang Napisano December 7, 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano December 7, 2016 Potestowałem w kilku grach, na zmiane, raz rival raz moja stara myszka. Jednak jest różnica, ale nie aż tak wielka jak się spodziewałem. No ale Rival jednak został ;) Dzięki za odpowiedzi, można zamknąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amadeo Napisano August 25, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano August 25, 2020 Ja mam myszkę Genesis Krypton 700 - ważne, że jest to myszka z dobrym sensorem pixart PMW 3310, RGB, no i nie taka droga , nie pamiętam dokąłdnie ale ponad stówkę kosztowała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziarson Napisano August 25, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano August 25, 2020 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arekbarek85 Napisano November 22, 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano November 22, 2021 polecam myszke Genesis Xenon 800, kosztuje ok 250. ale swietnie sie sprawdza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się