Problem ze skalowaniem
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Pan Mateoo · Opublikowano
nie bo nie mam altenatywy a wiem ze usuwajac go totlanie z rejestru to moze wrocic. sama przegladarka w sobie nie jest najgorsza wiec moze byc. byle by znala swoje miejsce. -
Przez Marvf · Opublikowano
dawać restock 5080 FE do końca roku i biere, jak nie doczekam to przecieram gębę 3070tce przez cały okres obecnej generacji i wyposażam się odpowiednio przed premierą Wiedźmina 4 licząc że nie zapłacę nerką. Takie poyebane czasy (albo ja), że musze rozważać upgrade do gry 2 lata wstecz @Fe było w ofercie kilka dni temu, yayy.... -
Przez Pan Mateoo · Opublikowano
windows ltsc da ci spokoj nad pierdolami. xbox game bar to syf bo to usluga microsoftu ktora ciezko sie pozbyc. poza xbox game barem masz tone syfu w tle, ktora na normalnym windowsie wystepuje i mimo wylaczenia albo nieużywania wciaz jest aktywna. albo wybierz clean windows i skrypt albo windows ltsc i spokoj z syfami i ewentualnymi krzaczkami z nowych uslug/aktualizacji. -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Mam win11 najnowszy updejt. I powiem tak, aktualizację z automatu wyłączam jak i defendery i inne pierdoły ale to już od czasów win7 czy win8. Aktualizuję jak mi się przypomni ale to też od dawna tak robię. Nie czytam, nie patrzę po forach, czy kolejny updejt coś zepsuł, po prostu odkładam czasowo i nie miałem nigdy żadnych problemów z aktualizacjami. Co do skryptu to już pisałem, ale się powtórzę, mi coś namieszał, a laik nie jestem, zrobiłem na samym początku przywracanie ale nie zadziałało, i z większego problemu to tylko zauważyłem nie działającą apkę od pada do xboxa, jakbyś chciał zaktualizować to lipa ponieważ błąd wyskakuje. Więc jak ogarniałeś ręczne wyłączanie updejtów czy innych defenderów to lepiej zrób to ręcznie Ogólnie między winxp a tym nie widzę różnicy oprócz otoczki graficznej, z każdym systemem postępuje tak samo i czy to win7 czy win11 działa jak powinien. Na Twoim miejscu bym olał te wszystkie problemy(w 99% przypadkach ludzie są powodem problemów) i wybrał opcję 2, ewentualnie 5/6 tylko z tym skryptem by uważał, ja instalowałem ponad dwa lata temu i kwiatki jak wyżej, niby pierdoła ale trochę irytująca -
Przez Bardak · Opublikowano
Dobry. Mam pytanie. Płyta główna Gigabyte B450 AORUS ELITE Socket AM4, obecnie procesor AMD RYZEN 5 3600. Tak patrząc po tym co się wyprawia z cenami myślę czy by nie stuningować tego co mam na ile się da bazując na tej płycie. Jaki tu można wsadzić bezproblemowo najmocniejszy procesor?? Ramy różnych producentów zakładając, że trzymają te same parametry mogą grymasić??
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi