Karta graficzna zasilanie/ podlaczenie
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Stjepan · Opublikowano
Jak masz spadki z 90fps na 30fps to nie wygląda to kolorowo. -
Przez Zas · Opublikowano
Kurcze, Odin i azgan mówią, że może być, reszta, że nie... to raczej zły znak Ale pytałem poważnie, bo jakiś czas temu wpadłem na pozytywne filmiki/recenzje. Swoją drogą - tam chyba też dużo dodawali i łatali po premierze. Co do Stalkera - no niby racja, jakby fraj... pasjonaci nie kupili, to może i na łatanie nie byłoby szans (Redfail został choć trochę poprawiony? To wszak inny sukces spod skrzydeł MS)... Niemniej pierwsze pozytywne wrażenia IMHO dalej psują ten i tak już zepsuty rynek. Jasne, singlowy, wielki FPS w swojskim, mega klimatycznym i świetnie zaprojektowanym artystycznie (te burze!) świecie, do tego autorzy, którzy nie mieli łatwo - ja to wszystko rozumiem i sam chcę być dla tej gry wyrozumiały, sam jej kibicuję i mam nadzieję, że zostanie naprawiona.... niemniej ostatecznie dochodzę do wniosku, że dobra sprzedaż i umiarkowanie choćby pozytywne przyjęcie bardziej nam wszystkim szkodzi. Nawet gdyby bez tego napraw miało nie być. -
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
Oglądałem ten materiał. Tyle że on tam testuje 14900KS 6Ghz po delidzie na direct-die z wymaksowanymi pamięciami na 8200+ w 1080p bez RT i DLSS. Takie granie mnie zupełnie nie interesuje, szkoda oczu 14900K to jest fajny i przyjemny procesor, tak jak pisałem, nie miałem z nim żadnych problemów. Tyle że lecę jeszcze na DDR4 więc pora byłoby już pomyśleć o czymś świeższym, w końcu premiera 5090 za rogiem -
Przez trepek · Opublikowano
Trzym sie. To gowno najlepiej wylezec by powiklania nie wyszly, jak np. Po niedoleczonej grypie.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi