Łączenie kary graficznych MSI
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez TheMr. · Opublikowano
Nadal ma 899. Powtarzam od kilku stron, ten monitor w PL jest za 5199 zł -
Przez j4z · Opublikowano
Remake RE2 bardzo mi się podobał, ale w trójki już nie chciało mi się grać. Wczoraj zacząłem Nine Sols - kozak. metroidvania z modelem walki sekiro-lite -
Przez NotQuite · Opublikowano
No ale zobacz jak to działa. Jeździsz po dużej mapie, masz pogodę, optymalizacja jest naprawdę niezła. I na żywo na tej mapie te auta wyglądają świetnie. Poza tym bardzo przyjemna fizyka arcade, fajne audio na czasie, fajne model nagród (bonusów), przyjemnie stopniowalny poziom trudności i te specjalne iwenty. Może konsole mają to od dekad ale na pieca? Nie. -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
W R* czytają ppe... niech im ktoś powie, że na porządnych forach za linki do tego portalu bany lecą Pudełkowe wydania są spoko, ale tylko ze względu na mapę, mam z GTA i GTAV taką pod światło UV jak blueprinty -
Przez Marvf · Opublikowano
ale się marzy taki cienkoramkowy bydlaczek w 4k https://www.x-kom.pl/p/1372978-monitor-led-32-i-wiekszy-lg-ultragear-32gx850a-b-oled.html?sm=comparision&utm_source=skapiec.pl&utm_medium=referral&utm_term=cpc19#dlapi_npa=0&dlapi_lu=202512031644033894206306 Za tyle to ja ALIENWARE'a AW2725DF 27" 1440p kupiłem, bardzo cieszy walka cenowa w tym segmencie
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi