Łączenie kary graficznych MSI
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Qrdello · Opublikowano
Tyle że kupno jakiegokolwiek sprzętu dzisiaj jest obarczone takim ryzykiem. Dość powiedzieć, że z czasem niektóre karty graficzne zyskują na wydajności, inne tracą - podobnie jest z procesorami. Taki niestety mamy młynek na rynku technicznym, że produkty wychodzą niedopracowane. Kupujesz płytę główną, która potencjalnie jest super bo ma mega sekcję, sporo wyposażenia - ale np. uefi ma skopane i potrzeba pół roku łatek, żeby osiągnęła nominalne wartości pracy. To nie są odosobnione przypadki. A w wypadku PS5 Pro, pssr jest tylko jedną z opcji a nie kluczowym softem, bez którego konsola nie jest w stanie generować obrazu np. Rozumiem, że nie należysz do beta czy alfa-testerów, ok, ale to nie zmienia faktu ze naginamy czasoprzestrzeń. Bez odpowiedniej bazy testów nie da się dzisiaj napisać softu konkurującego 1 do 1 z czymś obecnym na rynku od dłuższego czasu, trzeba podchodzić trzeźwo a nie myśleć życzeniowo. I tyle. -
Przez Joloxx9 · Opublikowano
Pograłem chwile i balans leży całkowicie, przeciwnicy, a w szczególności mutanty to takie gąbki na pociski że głową mała. Do tego wystrzwlamy 3 magazynki i broń już się psuje, bo bez przesady. Nie wiem za co tam gra zbiera takie dobre oceny. -
Przez azgan · Opublikowano
Na pewno ale pomijając problemy techniczne które były również w Baldur's Gate III na premierę to S.T.A.L.K.E.R 2 jest dobrą grą z możliwością bycia jeszcze lepszą jeśli uporają się z jej poprawianiem i zapewnieniem długiego wsparcia po premierze -
Przez Totek · Opublikowano
Ja stosuję jeden przelicznik, staram kupować się kartę która jest 100% mocniejsza od obecnej. Skoro mam RTX3080 to będę szukał minimum karty o wydajności 4090. Wzrost wydajności o 50% to jest mało, musi być czuć boosta. -
Przez userKAMIL · Opublikowano
Jest 2m ale miarki nie rozkładałem. Mogę się przysunąć/oddalić spokojnie o extra metr. Jakoś tak czuję się najbardziej komfortowo. Wcześniej w tym samym pokoju siedziałem 4 może 5 metrów przed 150 cali. Coś za coś… OLED jak już wspominałem skradł moje serce.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi