VEGA spodziewana cena ??
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez galakty · Opublikowano
Wygląda podobnie, więc może zadziałać Ja w AC nie grałem na obecnej, a TX w pudełku już czeka na kupca -
Przez Dominix · Opublikowano
Ja bede testowal na ustawieniach co mam do AC a pozniej sie zobaczy. -
Przez Kris194 · Opublikowano
Krata otwiera się w stronę klatki schodowej czy na zewnątrz? -
Przez marko · Opublikowano
Moja tak mówiła na wszelkie SUVy czy Crossovery. Teraz patrzy z pogardą na osobówki, że trzeba się schylać do wsiadania czy do zapięcia dziecka w foteliku BTW. jaranie się E60 powinno być uznane za chorobę i być leczone E46 czy E38 porównam do PlayStation 2 - świetny sprzęt, czuć wiek, ale po latach nadal potrafi sprawić frajdę. E60/90 to takie PlayStation 3. Miało być łał, wszystkiego w opór, ale jakoś coś tam nie pasuje... A na koniec się zepsuło Wiadomo, każdy ma swój gust -
Przez larry.bigl · Opublikowano
W wątku mowa o inwestycji w nowe BEV za 150-200k celem długofalowej oszczędności a mi z kalkulacji wychodzi, że kupując mało paląca benzynę do 30-40k do towarzystwa mojego olejożernego OM642 (11-15L w zatłoczonym mieście), stopa zwrotu przy moich przebiegach to... 7-8 lat (mowa o różnicy spalania samego na każde 100km) Zakładając że nowy BEV na 100km by wychodził mnie nawet połowę taniej, albo przy fotowoltaiczne latem nawet za darmo, ale kosztował 5x tyle to i tak zakup zwróci się w nadal kilka lat, musiałbym czekać długo na zwrot inwestycji. W międzyczasie bateria kaput.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi