monitor sie wyłącza podczas gry
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Krzysiak · Opublikowano
Chyba nie ma budy idealnej, chociaż obecna którą posiadam (HAVN BF360 flow) i tak najmniej "wybrakowana" z tych które posiadałem. Ale wady ma, bardziej estetyczne niż praktyczne - przednie wentyle czy wszelkie kable do mobo czarne a buda biała No już mogli to dać białe Ale i tak ją lubię i zostanie ze mną na dłużej No chyba że znów się coś pojawi na rynku co skradnie moje serce jak ona gdy weszła -
Przez Klakier1984 · Opublikowano
Jak już ostatnio tyle w tym lesie siedzimy. Co powiecie na pomysły i argumentację, że skoro w lasach wytycza się szlaki piesze, rowerowe czy narciarskie to powinno też być miejsce dla quadów i motorów. Mi tylko ręce opadają ale może ktoś uzna to za dobry kierunek? https://sportowefakty.wp.pl/rajdy-terenowe/1276752/ruszyly-kontrole-w-polskich-lasach-posypaly-sie-pierwsze-mandaty -
Przez galakty · Opublikowano
Eeee specyfikacja to naprawdę średnio wygląda względem Z2E -
Przez wojtek-mm30 · Opublikowano
Mam problem z Narzędziem Wycinanie w systemie Windows 11. Po wykonaniu zrzutu ekranu. W prawym dolnym rogu ekranu pojawia się jedynie małe powiadomienie tekstowe z informacją: "Zrzut ekranu skopiowany do schowka. Automatycznie zapisywane w folderze zrzutów ekranu" (tak jak na załączonym zrzucie ekranu nr 1). Nie pojawia się natomiast ten duży, graficzny podgląd zrzutu, który umożliwia szybką edycję i kadrowanie (taki jak na zdjęciu nr 2). Co ciekawe, po kliknięciu w to małe powiadomienie system w ogóle nie reaguje i nie otwiera aplikacji. Zrobiłem czystą instalację systemu Windows 11 (od stanu początkowego), ale problem nadal występuje. Utworzyłem na tym samym komputerze drugie, nowe konto użytkownika i tam wszystko działa idealnie – duży podgląd się pojawia. Problem występuje wyłącznie na moim głównym koncie z uprawnieniami administratora. Dlaczego konto administratora blokuje ten podgląd i jak to naprawić? Czy to kwestia jakiegoś specyficznego wpisu w rejestrze, czy błędu w uprawnieniach profilu? Będę bardzo wdzięczny za wszelkie wskazówki i pomoc w rozwiązaniu tego problemu, bo jest to niesamowicie uciążliwe w codziennej pracy. Edit: Od AI. Brak dużego podglądu (okna z możliwością edycji) po kliknięciu w powiadomienie to częsty problem w Windows 11, który zazwyczaj wynika z uszkodzenia danych aplikacji w Twoim profilu użytkownika lub błędnych powiązań protokołów, rzadziej z błędu rejestru całego systemu. Skoro na drugim koncie wszystko działa poprawnie, sam system i jego pliki są nienaruszone, a problem leży wyłącznie w granicach Twojego profilu logowania.
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi