Błąd WIN 10 Visua C++ 2015 Redi
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez ghostdog · Opublikowano
Uroda przemija ale kasę można mieć coraz większa. Sporo kobiet patrzy głównie na stan konta. Weźmy takich piłkarzy. Czy to są interesujący ludzie o szerokich horyzontach? Dobry przykład jest z Rubusem. Typ nie jest przystojny ale dzięki graniu w piłkę załapał się na jakąś miss z krańców Rosji. Jak kopał piłkę w profesjonalnym klubie to było wszystko ok, a jak trafił do amatorskiego klubu to go żona wycieła z mediów społecznościowych. Pewnie go wydoiła z kasy i szuka następnego. Rybus nie podumał, że jak chce mieć taką lalę to musi mieć ciągły napływ gotówki. A kto teraz weźmie 35 latka, który sprzedał się Putinowi. Nawet w naszej drugiej lidze nie będą go chcieli. -
Przez galakty · Opublikowano
6k na GPU, a nie ma na prąd... I zdajesz sobie sprawę, że możesz wsadzić 1200W zasilacz, ale on i tak nie weźmie tyle jeśli nie potrzebuje? -
Przez seba842005 · Opublikowano
Zgadza się, 2070 super desktop do 4060 desktop. W linku od Jarroda masz porównanie desktop gpu vs laptop gpu. Resztę możesz sobie wywnioskować. Skoro 4060 desktop jest szybsza od 2070 super desktop, to i 4060 laptop będzie szybsza od 2070. W praktyce 4060 laptop będzie o podobnej wydajności w fhd, jak 2070 super desktop. Z frame generator natywnie 2070 super nie ma podjazdu do 4060 laptopowej. -
Przez Slayer · Opublikowano
Nie chce po prostu czegoś zbyt prądożernego bo sporo gram to rachunki by mogły mocno pójść w górę (gram 20-30h tygodniowo) a pewnie znowu po nowym roku będzie drożej z prądem. Co do budżetu to nie musze całości wydawać, po prostu tyle sobie tam odłożyłem na "upgrade kompa". -
Przez hwdp43 · Opublikowano
Ostatnio sam suszarke targalem . Nie wiem ile wazyla ale tez pewnie tyle co pralka . Czyli mam papiery na prezydenta
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi